4 september 2020

JoTackDetRullarPå


Hej kompisar!
                        



















I lördags firade vi Erika som fyllde år. Vi åt köttsvans med potatisgratäng, Rudolfs rödvinsås och Emilies goda sallad och en supergod tårta till kaffet..
Gjorde ett kap på Willys när jag snubblade över en oxfilé för endast 189:-/kg. Det var så himla gott! Helt perfekt ugnsstekt och alla åt och var glada.
Blev inga rusdrycker för mig till maten eftersom jag skulle jobba. Middagen avslutades med ett plask i plurret för dom som ville.


I söndags var min sista natt i världens bästa nattpatrull. Saknar er alla redan, ni är dom bästa kollegorna som finns! Har varit ett toppenår för mig men tyvärr satte hälsan stopp, därav anledningen till att jag slutar. Men jag kommer tillbaka som timvikarie när/om tillfälle ges. Var så säker.

Köpte lite coronaanpassat fikabröd och styckförpackad choklad som vi mumsade på till nattfikat. Det mottogs med jubel, klang och lätt hetsätning.

Nu har jag en ledig helg framför mig. Känns bra! Erika ska flytta för nionde och förhoppningsvis sista gången på länge i morgon och Rudolf tar med sig Niclas till hjälp. Jag tänkte åka dit efter lunch för att se om jag kan hjälpa till med några enklare sysslor.


Våran lilla deltidskatt kommer fortfarande och hälsar på oss och han är så välkommen! Nyss la han sig på rygg på tangetbordet på datorn, ville väl hjälpa till kan jag tro.

Och med dessa högintressanta små rader önskar jag er alla en trevlig och förhoppningsvis vilsam helg!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar