24 augusti 2020

RajtanTajtan2.0



Godmorgon Måndag!
I lördags åkte gänget till stan för lite rajtantajtan. Började bra, blev uppgraderade direkt på Scandic Continental till rum belägna på 10:e våningen och det kan varit rum som var lite större än dom Sussie bokade så snällt till oss? Osäker, men det var i alla fall toppenfint, vi rymdes gott och väl och sängarna är som alltid fantastiskt sköna.  Nu sov ju jag inte så speciellt mycket eftersom Rudolf snarkade något så grönjävligt hela natten, men några timmar mellan 5-7 blev det i alla fall. Fanns många fluffiga kuddar i sängen och ett tag tänkte jag faktiskt tanken........man har det väl det ändå ganska bra i svenska fängelser?



 Det gäller att utnyttja tiden så med långa benet före satte vi fart två våningar ner till Capital takbar.
Det blev Frizzante Papi till mig och Ingrid medans Rudolf aldrig tar något annat än en GT.  Våra färgglada drinkar var jättegoda, hade lätt kunnat dricka en till men som ni vet dricker jag alltid med måtta....och det var ju en dag i morgon också.




















Trots min nya telefon med superkamera fick jag inte med hela gänget på en och samma bild. Måste öva lite om hur kamerans alla nyheter fungerar, har inte hunnit det ännu.

Strax före 18.00 satte jag för säkerhets skull GPSén på Karlavägen 28 och vi travade i väg. Exakt 23 minuter senare var vi framme och vi blev tilldelade det runda bordet i mitten av lokalen, där har man span på allt och alla. Gillart!


Med risk för att tjata hål i huvudet på er angående denna restaurang nämner jag inget mer om deras fantastiska mat mer än att vi åt avsmakningsmeny och drack lite vin...typ.


MAGISKT är bara förnamnet. Ni som vet, ni vet!


Nöjda pojkar som äter under tystnad....

Vi hann med kaffe och dessert innan det var dags att ge sig ut i den ljuva Stockholmskvällen. 
Halkade in på Haymarkets uteservering för ett litet depåstopp innan vi gick hem till våra rum 1055, 1057 och 1059 för att sova. 

Vi bestämde att den här gången skulle vi utnyttja våra rum tills det var dags att checka ut vid 12.00. Skönt att ligga och slumra framför Nyhetsmorgon, tror jag somnade till en stund faktiskt.

Vi tänkte oss en lunch på stan innan hemfärd. Rudolf ville testa Jureskogs och vi andra var väl på men inte för att vi var hungriga direkt. Jureskogs ligger på Sveavägen och vi satte oss ute under markisen och väntade på vår mat. Sveriges långsammaste snabbmat är en utav Jureskogs slogans, klart maten smakar bra då.


Jag testade en Chicken&Parmesanburgare som var supergod. Rudolf tog en cheeseburgare modell mindre!? och en pommes. Vilken klasskillnad på hamburgare, jag är ju inte den som är någon stammis på dom andra amerikanska kedjorna direkt. Men hit skulle jag verkligen kunna tänka mig att återvända, betalar gärna lite mer när maten smakar så mycket bättre.
Usch, vad mätt jag blev och på kvällen behövdes ingen middag alls. 


När vi kom hem kom Cesar i full galopp och följde med oss in. Han gick inte förrän när vi skulle sova. Gulliga kissen! 

Idag ska jag följa med Emilie och hämta Stella från skolan och Alessia från sin nya förskola. Måste lära mig att hitta så jag vet var jag ska om jag får möjligheten att hämta dyrgriparna någon gång.  För det vill jag gärna.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar