21 augusti 2016

14:eDiggiloo


I går var vi vår vana trogen på Diggiloo på/i ?! Ulriksdals Slottsträdgård. Det är som ni säkert redan vet en liten tradition vi har Marie, Jessica och jag.  Vädret var perfekt, strålande sol, varmt och skönt. Det har under alla år som tur var inte regnat så fasligt många gånger. Men minns en gång, fy sjutton vad trist det var och kallt framförallt. Vinet blev dessutom blaskigt av allt regnvatten.
Och som alltid så hade vi roligt, skrattade massor och bara hade det trevligt. Vi träffas alltför sällan nuförtiden så när vi väl träffas går munnarna i ett på oss.


I år hade vi sallad med oss som picknickmat. Sen även lite ostar, kex, godis, vindruvor och lite snacks. En vattenmelon skulle vi också haft och jag undrar fortfarande vad som hände med den? Tror någon glömde den längst in i kylskåpet på Smidö. Gjorde inte så mycket, vi blev mer än nöjda av allt annat.


Diggiloo är alltid bra! Har aldrig blivit besviken under alla dessa 14 år jag varit och tittat. 
I år var Thomas Di Leva helt klart bäst. En sådan fantastisk artist och vilken röst. Han framförde bl.a en hyllning till David Bowie med låten Life on Mars och fick stående ovationer utav hela publikhavet.
En publik som annars satt knäpptysta som statyer och rörde knappt en fena om inte någon i ensemblen uppmanade dom till handklapp, då fattade dom. Så förbannat trist, tur att vi och resten av gräsplatserna höll igång desto bättre. 
Vidare var Per Andersson galet rolig, vi skrattade så vi nästan fick ont i magen. Skönt att få skratta, var länge sedan sist.
Nu längtar jag redan tills nästa år.


1 kommentar:

  1. Vi hade såååå kul! Tack för en som vanligt underbar kväll älskade vänner! Puss på er! Jessica

    SvaraRadera