14 augusti 2016

LiteBarnBarnOchGnäll



I fredags hämtade jag Stella vid 7.00. Det var en yrvaken liten tjej som utan knussel hängde med hem till mooohaaa.
Vi åt frukost, klappade katten och lekte lite innan vi packade in oss i bilen för en liten utflykt. 

Vi fortsatte djurtemat och åkte till Kallhälls 4H-gård. Det är precis lagom med 4H-gårdar när man är i Stellas ålder. Lite kaniner, höns, tuppar, getter, grisar, får, katter och hästar räcker gott för en nyfiken tvååring. Tuppen var roligast!
 




















Att ge Gustav mat är viktigt för Stella, hon ska helst sitta 2 cm i från och titta på när han äter. Något som Gustav inte uppskattar nämnvärt. Fast den här gången så körde hon några situps medans katten dinerade, allt under uppsikt av morfar förstås.

Efter lunch så blev hon väldigt trött och tro det eller ej så somnade hon på våran säng tätt intill morfar. Tog en stund men sen snarkade dom i kapp, gulligt.

När Jogge kom för att hämta henne någon timme senare ville hon inte gå hem "mera mojmoj, mera mooohaa" Lilla sötnosen!


I går hade jag kvalitetstid med Carlos. Emilie skulle åka med Stella till Solvalla på något jippo. Hade först tänkt följa med men insåg snabbt att foten aldrig skulle orka gå så mycket.
Carlos blev jätteglad som alltid när jag kom. Vi lekte med bollen innan vi gick till bilen,



 I mormors bil får man sitta i framsätet, något som han älskar. 


Vi parkerade vid Bro kyrka och gick en liten bit in på dom finare jaktmarkerna, Bro Hof Slott, golfklubben. Kan väl som gammal Brobo tycka att just hof i namnet är något tramsigt. Det har i alla tider hetat Bro Gård Slott, men det låter väl inte riktigt lika tjusigt i den fina golfkretsen som numera huserar där.
Carlos passade i alla fall på att bajsa på området, och jag plockade naturligtvis upp den lilla högen i en rosa bajspåse.

Idag har jag bestämt mig att jag inte ska göra ett dugg. Kommer inte gå en meter i onödan. I går blev jag orolig, värken tilltog och jag hade till och med ont när jag vilade foten. Känns lite läskigt om jag skulle vara tillbaka på ruta 1 igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar