24 augusti 2016

FinBilOchJobbetKallar



Dagen började väldigt roligt! Strax före 10.00 så gled Anne upp på garageuppfarten med sin sprillans nya bil. Och det var inte vilken bil som helst utan en VW Beetle Cabriolet dessutom.
Herregud så gullig den var, blänkte så fint i solen. Jag blev lite småkär i den.

Vi tog oss en tur, nercabbat såklart. Vindrufs i håret och ABBA i högtalarna. Är förstås en smula avis, en "Bubbla" har alltid varit min favoritbil och dom här nya modellerna är vansinnigt söta.
Hade faktiskt en gammal bubbla när jag var ung och oförstörd. En 1959-årsmodell som min farfar köpte alldeles ny och som sedan brorsan FICK av farfar och jag sedan fick KÖPA utav brorsan.
Jag döpte den till Knutte.
Älskade den och ångrar djupt att jag lät bror min ta över den när vi insåg att det inte var någon bra familjebil. Men att krocka med en sådan vill man inte. Blev visst en sportig beachbuggy av den har jag hört, stackars Knutte! CHG189, var registreringsnumret och den finns tydligen i Bålsta enligt Transportstyrelsen.

I oktober blir det den en betydligt längre roadtrip med Anne och finbilen, dock inte med cabben nere kanske. Då ska vi till Karlstad över helgen och umgås med likasinnade schlagerfans.
Längtar redan!

Annars så har jag inte gjort så mycket, går mest och trampar och väntar på att få åka till jobbet. Väskan är packad och arbetskläderna likaså. Ska försöka sova ett par timmar nu, provade tidigare men det gick inget vidare.


 Så här fin bil har vi aldrig haft på garageuppfarten


 Med vindrufs i håret gled vi först mot Bro Hof och senare mot
 Hällkana för att samla på oss lite fler pokeballs.



I går kväll tog vi oss förresten en spontanare till kinesen, favorithaket I Bålsta. Lyckades i trängseln få både ett fönsterbord och god mat.
Samtalskorten behövdes inte då Rudolf snudd på pratade hål i huvudet på mig. Jävlar vad han snackade, öronen blödde.


Nu dags för middagsbestyr sedan sängen ett par timmar!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar