17 augusti 2016

GnälligtIdagMed



Återigen flera dagar sen sist. Har inte gjort så mycket, lallar mest på här hemma i tristessen. Sommaren verkar ha gjort sitt för i år och slut är det på varma sommarkvällar och behagliga soliga dagar. Känns verkligen höst nu, redan?
Augusti brukar ju alltid vara så fint, jag har alltid semester just i augusti och inte brukar det vara så här i alla fall. Bara att deppa vidare och se fram emot nästa sommar. Bara sisådär 10 månader kvar....

Annars så fortsätter jag tjata på om foten. Idag är det exakt tre månader sen operationen, galet vad fort det gått.
Och för två veckor sedan när vi kom hem från Skåne var jag på ett strålande humör för foten kändes bättre, hade inte alls ont på samma sätt trots vi gick en del.
Men nu, senaste veckan är jag orolig. Hälen värker, även ibland vid vila, något som den inte gjort sedan dom karvade i den.
Jag har ont när jag går och känner mig less, varför i helv..te opererade jag mig? Hade hellre haft kvar min gamla fot.
Men det är ingen idé att gnälla för se det finns alltid dom som har det värre och det finns alltid dom som tycker jag "latat" mig tillräckligt nu och ska vara redo för hopp, studs, fasadklättring och lite annat.

Nu ska jag avsluta min klagosång och klä på mig. Ska luncha med Catta i dag på Åbergs, det ska bli kul att få prata med en vettig människa. Sen efter det ska jag kvista förbi ytterligare en vettig människa nämligen Anne H. Är lite nyfiken på deras nya uterum. Kommer bli avis de luxe.

Ikväll blir det räkfrossa på M/S Sjösaga, undrar hur mycket räkor man hinner äta på tre timmar?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar