27 oktober 2016

InteMycketMestGnäll



Hoho? Är ni kvar? Verkar ju otroligt i så fall eftersom den här bloggen verkligen går på sparlåga just nu.

Min energi är inte där det borde vara. Känner mig fortfarande så låg, irriterad, förbaskad, grinig, trött, sur och lite till. Jag ogillar falskspel, ljugerier, förtal, påhitt, respektlöshet och mobbing. Det suger energi!
Som ni förstår är det svårt att försöka raita ihop något inlägg då med den inställningen.

Gör ett tappert försök trots allt. Ja, i alla fall så började dagen med en försiktig knackning på dörren klockan 8.10. Utanför stod en kille med en blå trekantig hink i handen och ville in och byta vattenmätare. Gick på 5 minuter sen var både han och hinken borta och en ny vattenmätaren var inkopplad.

Kollade min mail strax därefter och skrek högt av glädje då bokningsnumret med mina biljetter till Melodifestivalfinalen hade anlänt så här fyra dagar innan biljettsläppet. Härligt med rätta kontakter och härligt med kanonplatser i år igen. Fast egentligen spelar det ingen roll var vi sitter det är bara så skönt att slippa sitta uppkopplad och försöka få biljetter den dagen dom släpps.
Nu är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Längtar!

Stack en snabbis till Rusta för att köpa mig en ny vardagsrumsmatta. Såg i reklamen att det var 25 % på just mattor och jag passade på då jag sett en jag gillade.
Fick en suck av den högre rangen och ett förvånat jaha?!?? när jag bytte kassakö. Visste inte att det tydligen finns en lag som säger hur man förhåller sig vid eventuellt kassaköbyte.

Jag stod som nummer tre med mattan under armen. Bakom mig var det minst fem personer till i kö.
Jag ser att kassan bredvid ska öppnas och jag tar två snabba steg åt vänster och langar upp mattan när damen bakom mig yppar ordet Jaha??!! suckar och blänger på mig med ilsken blick. Hör sedan att hon beklagar sig för sin man att hon tyckte jag trängde mig. Stackars tant! 
Idag ska jag hämta Stella på förskolan klockan 15.30. Det ska bli så kul att få några timmars ensamtid med detta förståndiga barn. Vi myser, pratar och hon berättar vad hon gjort på förskolan. Det är så roligt!



Mina lyckopiller helt utan biverkningar 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar