23 oktober 2016

SlöSöndag



Efter tre fartfyllda nätter på jobbet så inledde jag min korta ledighet med att sova bort gårdagen. Sov ända till 15.50 vilket är nytt personbästa.

Inte så bra att sova så länge när man går av och är ledig. Var omöjligt att somna i natt dessutom snarkade Rudolf något så grönjävligt att han ska vara glad att han överlevde natten. Ett tag höll jag nästan på att slå ihjäl honom.

När man inte hinner med att umgås med barnbarnen så är det skönt att det finns facetime. Igår ringde Stella till mig och hon berättade att hon skulle äta potatis och sås. Något som inte hennes föräldrar visste om, tror dom hade planerat någon annan middag. Men kul att hon gillar potatis. Stella är lite lik morfar när det kommer till matfavoriter. Korv, potatis och ketchup är något som smäller högt hos båda två.


En suddig skärmdump på världens gulligaste barn.

I går var det premiär för ett utav mina favoritprogram, nämligen Så mycket bättre. Ett himla bra program, jag älskart!
Ska bli kul att se vilka utav låtarna som kommer bli mest populära i radion. Tror Jill och Dannys tolkningar av Tommy Nilsson låtar ligger bra till. Dom var grymma!

Nu ska jag torka till håret och sen bege mig till affären. Måste kompletteringshandla lite eftersom jag ställt till med Pannkakssöndag här hemma i eftermiddag. Vid 17.00 dyker mina absoluta favoriter upp. Längtar!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar