7 oktober 2016

SkaPåKollo




Det känns som jag ska på kollo, Schlagerkollo för vuxna. Har i och för sig aldrig varit på ett kollo men jag anar känslan.
Hade svårt att sova i natt. Vid 1.00 gick jag upp, satt i mörkret och kollade Wahlgrens Värld på datorn. Fnissade igenkännande ibland, speciellt när Bianca svor över alla dessa "högar" som ligger överallt. Jag har också högar lite överallt fast jag tror ingen svär över dom här hemma.
Gick och la mig med huvudvärk och vaknade med huvudvärk, den har lite svårt att släppa greppet. Haft det i en vecka nu. Extremt jobbigt.

I morse hängde jag på låset till Kapp Ahl i Bålsta. Har absolut inga kläder som passar. Efter veckans ofrivilliga nyponsoppsdiet har jag tappat ytterligare nästan 3 kg, vilket jag självklart är överlycklig för. Hatar att ha för stora jeans som hänger i grenen och är sladdriga överallt. Ryckte snabbt åt mig ett par och just idag var det 25 % för medlemmar, tackar.

Redan klockan 11.00 var jag färdigpackad. Inga extraordinärt alls, hade varit skoj om jag hunnit med min planerade shopping i veckan men influensan kom i vägen. Men min svartguldiga paljettopp är i alla fall nerpackad även fast den också är för stor nu. Kan alltså bli paljetter på lördagens festligheter med trerätters, hemligt artistuppträdande, dans och ståhej.
Undrar vilka de hemliga artisterna är, schlagerartister såklart. Ska inte ha för stora förhoppningar men det skulle vara kul om det var några riktig bra.  Men det blir väl i stället kanske bottenskrapet, typ Forbes, Östen Warnerbring, Clas-Göran Hederström eller Timotej. Bara inte dom har dragit dit
Samir&Viktor, äsch fy.

Vi kommer hur som haver få en riktigt rolig helg i Karlstad. Ska bli kul att se om solen verkligen lyser där som det sägs. Annars så gör det inget när vi, två solstrålar kommer förära staden med våran närvaro hela helgen.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar