16 oktober 2016

VilaMatBarnBarnBamse


 Hej Söndagsfirare! Ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen och gör mig klar för att åka till stan. I dag ska Stella, Emilie, Erika och jag gå på Bamse & Världens starkaste man på Stockholm Waterfront. Kommer bli jättespännande och se om Stella uppskattar det, hon är kanske lite i yngsta laget. Men jag tror att hon kommer sitta som ett ljus den knappa timmen den pågår.

Annars den här helgen har jag mest vilat, slappat, sovit och ätit. Man måste få unna sig i bland.


Räkmackans dag i fredags firades förstås med räkmackor i världsklass från Wenngarnsbageriet.
Något kraschade i kartongen under hemfärd som ni ser. Gustav fick förstås vara med och dela på räkorna.


Medans jag har slöat så har maken varit desto flitigare. Han har tagit sig an garaget och försökt få någon struktur på allt bråte/braatthagrejor som finns där. Så småningom ska hans framtida snickeriverkstad växa fram så han kan börja ägna sig åt sin hobby och stora intresse, nämligen möbelsnickeri. Han är ju faktiskt utbildad möbelsnickare/båtbyggare/finsnickare. Fina maskiner och verktyg är inköpta, material finns som ni ser i massor. 



Till sist lite bilder på mitt Lyckopiller. Hade ett par fantastiska eftermiddagar med Stella förra veckan när jag hjälpte Emilie med barnen då Jogge var i skolan på annan ort. 

Vi hade så kul och hon är verkligen världens enklaste barn att ta hand om. Aldrig ledsen, aldrig sur utan bara glad och så fantastiskt rolig. Helt underbar!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar