18 oktober 2016

StellaOnTourMedBamseMosterMammaOchMormor

I söndags så var det äntligen dags för tre generationer Petterssonsflickor att besöka Stockholm. Siktet var inställt på Stockholm Waterfront och Bamse på turné.
Stella var laddad fast förutsättningarna hade kunnat vara bättre. Hon hade varit vaken sen 6.00 på morgonen och inte sovit någon middag. Dessutom var hon lite halvhängig med förkylning och hosta.

Det var hysteriskt mycket folk. Tycker det var märkligt att när man arrangerar ett sådant här stort evenemang där barnen är i fokus så borde man ha något slags bevakad barnvagnsparkering. Dom flesta familjer hade i alla fall en barnvagn med sig, många vagnar blev det. Men icke, vagnarna fick ställas utomhus på egen risk.

Vi satt på andra raden på sektion A vilket var bra. Vi såg scenen lite från sidan och tur var väl det, Stella blev jätterädd när det mitt under en sång och dansnummer plötsligt blev ett pyroteknisk inslag. Varmt blev det också, oj vad hon grät. Men det gick över fort som tur var.

I övrigt gick allt bra, Stella turades om att sitta i våra knän, hon mumsade popcorn och drack vatten. Vinkade glatt till Bamse och sa hej då när det var slut. Jag tror hon uppskattade det i alla fall.

Efter föreställningen var vi hungriga. Stella hade beställt hamburgare så ett besök på närmsta hamburgerrestaurang var ett måste. Mormor bjussade!
Hon somnade som en stock i vagnen på pendeltåget hem, helt slut och med massor med intryck i huvudet skulle jag tro. Vi hade en kul dag tillsammans.































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar