23 november 2016

SlutPåDetRoliga



Så börjar denna långledighet lida mot sitt slut. 230 timmars vilande gjorde mig tröttare än vanligt. Dags att med blandade känslor återgå till getingboet för tre nätters jobb.
Har hunnit med mycket skoj under min ledighet, haft ganska fullt upp faktiskt. Men enbart med roliga saker. Försökt kopplat bort allt det trista runt omkring mig.

Jag har varit med Stella och Carlos, hade Stella en hel dag här i måndags då hon var hostig och lite hängig och föräldrarna hade svårt att vabba. Klart jag hjälper till om jag är ledig. Vi hade en jättekul dag och hon är så enkel att ha att göra med. Envis som en liten röd gris men helt galet rolig.

Mamma har även hon fått sin beskärda del, självklart för lite enligt henne själv. Jag har varit och hjälpt henne, fixat lite. På fredag ska jag dit igen för att adventspynta och byta gardiner.

Nu ska jag fortsätta med middagsstöket, blir baconlindad kycklingfilé fylld med soltorkade tomater och vitlöksost, vitlöksrostad potatis och sen grönsaker förstås. Tror det blir en bättre middag faktiskt.


Vi sover middag men favoritfilten och med huvudet på storfavoriten morfars kudde.


Mitt Lyckopiller!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar