1 november 2016

SpökenPåWenngarn



Men hörrni! Såg ni "En natt på slottet i går"?  Det är inspelat i somras på mitt favoritslott nämligen Wenngarns Slott.
Jag blev helt tagen och faktiskt lätt chockad av programmet. Jag har varit hur många gånger som helst på slottet, deltagit i dom flesta vinprovningar i slottskällaren, mordgåtor, middagar och även haft förmånen att vara med på en workshop med  S.P.O.O.K där det riggades allehanda kameror och ljudanläggningar för att förhoppningsvis få se eller höra något från andevärlden. 

Detta norska medium sa allt som jag redan sett och hört. Jag skrek högt i soffan när hon berättade att en kvinna sitter nere i källaren och gråter.  Exakt, det visste jag redan. Jag har den stackars kvinnan dessutom på bild OCH  på en ljudfil där hon ropar på hjälp...fattar ni?

TV-teamet sa dessutom att dom hade svårt att vistas i slottskällaren p.g.a att dom kände sig iakttagna. Håller med till 100 %, man är aldrig ensam i den där källaren.
Jag var totalt slut, hade hög puls och var genomsvettig när programmet var slut. Längtar redan till dom kommande sju avsnitten.
Hoppas dom kommer gå upp på vinden och känna av läget där. När jag var uppe på vinden i våras så tog syret slut i mig....hemsk upplevelse och jag gick snabbt ner igen och försökte andas.


I går så stämplade jag ut från jobbet efter en helg som var extralång och extra tröttsam. Fattar inte varför vi ska ha denna vintertidsomställning. Kan omöjligt vara bra för hälsan för oss nattarbetare.

Skrev en liten rar hälsning till mina fina dagkollegor. Kul att den uppskattas. Inga konstigheter att jag gillar mina kompisar på jobbet. Men såklart finns det nog alltid någon som störs sig på det också.


I dag gav jag mig ut i höstrusket på förmiddagen för att åka till Solna och hämta våra dyrgripar till biljetter.
Hatar när det byggs, grävs, regnar, är avspärrat och det inte finns någonstans att parkera. Snurrade runt tre varv runt Friends och Mall of Scandinavia när jag till slut insåg att jag var tvungen att parkera inne i parkeringshuset på MoS.

Har aldrig varit där tidigare och herrejävlar vad stort det var. Irrade runt ett tag på parkeringsdäcket innan jag hittade ut. Gick dom 700 meter till Ticnetombudet där det visade sig att sidan låg nere för tillfället. Han bad mig komma tillbaka en annan dag. Aldrig i livet sa jag!

Till slut fick han igång sidan och jag betalade dom dryga 8000:- för biljetterna och försökte sedan hitta tillbaka igen till rätt parkeringsdäck. Gick bra men det tog en stund. Trodde först att dom hade hunnit måla om eftersom jag stod på den våning som var grönmålad och nu var den röd helt plötsligt.
Men som sagt, det är jättestort så jag var i fel ända och behövde bara gå några hundra meter så var jag hemma på den gröna avdelningen igen, puh.
Var jäkligt skönt att åka hem igen, lite lätt förvirrad efter den här utflykten.





2 kommentarer:

  1. Bra gjort att hitta in i p-huset! Det gjorde inte jag när jag var där för några veckor sedan, fick parkera på gatan jag. Sen höll jag inte på att hitta hem… jävla skitställe!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så du hittade något ledig på gatan? In hittade jag men knappt ut, haha!

      Radera