11 november 2016

TjänaBrödfödanIgenDå



Dags för upploppet! Efter två dagars ledighet som mest bestått av att jag sovit eller i alla fall vilat så är det nu dags att jobba tre nätter.
Är ganska opepp på helgens jobb just nu. Jag anar nämligen att den kommer bli extrem jobbig.
Så i dag har jag förberett mig, jag har sovit i stort sett nästan hela dagen faktiskt.
Blev en liten vakenperiod då jag var hos mamma och jag handlade till henne också.  Efteråt blev det fika och småprat. Dagens ämnen var samma som oftast: flyktingar, bidrag, Svarte Pettergänget, glödlampor, duktiga granntanter som ALLTID har sina barn på besök, oätlig mat från hemtjänsten, förstoppning och sen förstås sjukdomar.

Sov tre timmar när jag kom hem, helt slut i skallen som alltid. Lagom när jag vaknade vid 18.00 så hade Rudolf fixat middagen, tackar.
Dagens enda glädjeämne stod Stella för som ringde facetime till mig för en stund sedan.  Hon är mitt lyckopiller alla sekunder på dygnet och hon berättade glatt vad hon hade ätit, gjort på förskolan och att hon sjungit "Jag vill leva".  Sången "Jag vill leva" är ingen mindre än "Ja må du leva" och den gillar hon att sjunga. Fast det låter lite hemskt tycker jag när hon skrålar JAG VILL LEVA!

Nu ska jag krypa ännu längre ner under filten och blunda och samla kraft inför helgens hästpass.
Wish me luck! Själv är jag skeptisk.....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar