13 november 2017

BlandatOmHelgen


Helgens begivenheter sammanfattar jag så här: Slöat, landskamp, Ikea, snorigt, ont, grinigt, sovit, barn, barnbarn, gardiner och lite annat.
I fredags var jag för första gången på fotboll på Friends Arena. Såg lite annorlunda ut på arenan än vad jag är van vid. Vars fasen var parkettplatserna? Är van med främre parkettplatser men se det gick inte den här gången. Inte heller såg jag Christer Björkman men väl Zlatan på jumbotronen.  Det fick duga!
Nu satt vi ganska högt upp bakom svenska klacken och vi såg jättebra. Gåshudsvarning när svenska nationalsången sjöngs. Men faen vad osportsligt att bua, vissla och gapa när motståndarnas nationalsång spelades. Trist, men de är väl så det går till antar jag.
Grym stämning, bra platser, kallt och seger över Italien.
Sen det gamla vanliga gnället när det gäller Friends....hur man tar sig därifrån smidigast. Finns inget bra sätt alls om man inte bor på gångavstånd vill säga. Köer, köer och mera köer men självklart skönt att sitta i en varm bil och köa.
Dagen efter var inte så rolig, jag tillbringade mest hela dagen i sängen. Tog på krafterna att sitta på en kall arena och titta på fotboll. Smärtan blev värre men trots det så var jag jätteglad att för första gången bevittna en landskamp live. Jädrar vilket drag det var på fansen och jädrar vad mycket spännande ramsor jag lärt mig. Jag hade jättekul och nynnar fortfarande på "Stå upp, vi är gul och blå". Sjöng den för Alessia idag och hon skrattade hela tiden, men det gör hon ju oftast detta glada lilla barn.
I kväll är det returmöte, denna gången i Milano. Heja Sverige! Blir en rysare i soffan med andra ord.


Sverigehalsduken värmde gott runt nacken.


Vi tog oss en snabb tur till Ikea för att köpa gardiner till uterummet. Hade först inte tänkt ha några men till slut så bestämde vi oss för att gardiner är ett bra köp så slipper grannarna se oss och vice versa. Jag har förresten inget som helst problem med mina grannar ska jag kanske förtydliga.
Rudolf tycker att det känns som att han sitter i ett skyltfönster när man har så stora glaspartier som vi har.
Besöket på Ikea gick fort. Vi hade (för en gångs skull) samma åsikt vad det skulle vara för gardiner.  Vita, lite fluffiga och med lite ljusinsläpp.  Väl inne på gardinavdelningen sprang vi på Vivan för endast 79:- och vi slog till på direkten.
När vi kom hem så var det sängdags för mig, vilade i ett par timmar och när jag klev upp så hade min egna lilla Ernst satt upp nästan alla längder. Mätt, klippt, lagt upp och pressat och det blev så fint. Lite långa kanske men vill inte riskera att dom flaggar på halv stång efter tvätt.


Erika kom förbi och gosade med Gustav 
❤❤❤❤❤



















Idag började jag dagen som jag gjort dom senaste 15 veckorna,  nämligen sjukgymnastik.
Tycker det inte blir ett dugg bättre om jag ska vara ärlig. Men det är väl bara att vänja sig att det är så här jag ska må nu och i all evighet.

Åkte till Emilie på eftermiddagen för att promenera med henne, Alessia och Carlos till förskolan för att hämta Stella.
Var kallt och jag frös, Carlos frös också (han är en riktig fryslort). Han pinnade på i en farlig fart dom nästan 4 km fram och åter. Stella var på ett strålande humör och höll låda hela vägen hem.  Var skönt att komma in i värmen och få sig en kopp varmt kaffe och typ arton supergoda Lidlpepparkakor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar