9 november 2017

EländetFortgår


 Just nu känner jag mig uppgiven, less och deppig. Vill inget annat än att bli smärtfri, kunna leva som vanligt och jobba men tydligen så kommer det vara så här nu. Jag kommer inte bli bättre. Diskerna i halskotpelarna är totalt slut. Dom gör alltså inte sitt jobb som stötdämpare längre och kotorna nöter mot varandra och det gör FÖRBANNAT ont...JÄMT!
Nu är det full fokus att hitta någon metod som gör mig fri från den ständiga värken. Arsenik kanske? Knark? Nackskott? Fler förslag mottages tacksamt.
Min doktor ringde i måndags, vi pratade i 20 minuter. Vilken doktor sen då! Trevlig, lugn, lyssnade och inte det minsta tillstymmelse till stress.
Hon ville höra hur det gått för mig att jobba. Och det gick ju inte alls som ni vet. Hon blev mest oroad över när jag berättade att jag höll på att svimma där på lördagskvällen och att jag ofta blir yr.
Jag blev således sjukskriven på heltid ett par veckor till, jag fick ny medicin mot nervsmärta och hon ska kolla upp ev. remiss till smärtklinik eller något annat.
Ja, fy fasen det är bara skit allting just nu.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar