3 november 2017

VinkylarKatterJobbAnnatSkoj



Har nu på kvällskvisten tillbringat ett par timmar i vågrätt läge med nacken i stillhet i sängen. Förbereder mig allt var det går inför min återkomst till arbetet om ett par timmar. Har dessutom lyckat med konststycket att bli förkyld så det här kommer nog gå extra bra.

Få se om röda mattan är utrullad och avdelningen pyntad med konfetti, ballonger och blommor och en jätteskylt med texten "Välkommen tillbaka" Kära kollegor, oroa er inte, JAG SKOJAR BARA! (Fast vågar man det här i bloggen tro?)
Jag är i alla fall glad att kunna försöka göra en comeback, sen hur det går är en annan femma.

Annars idag så iklädde vi oss spenderbyxorna. Åkte på förmiddagen till Solna för att titta på vinkyl/vinlagringsskåp.
På Elon på Svetsarvägen fanns det en del att välja på och den kunniga försäljaren berättade om för/nackdelar, fakta, vad man ska tänka på och sen såklart fick han svara på mina i vissa fall korkade frågor. Trevlig kille, eller som man brukar säga "rätt man på rätt plats"
Slutade med att vi stämplade in en liten rackare som slukar hela 178 flaskor. Verkar ju fånigt att köpa en mindre som ta ca 38 flaskor som vi först tänkte. Nu får allt plats i det fina vinlagringsskåpet och utrymme finns för fler inköp på eventuella kommande vinresor.
Kommer givetvis gå åt några också, alla är inte s.k skådebröd som behöver lagras i åratal. Leverans av vårt nya lilla skötebarn nästa vecka vilket känns bra eftersom vi kommer åka till Kivik för att hämta vårt vin veckan därefter.

Blev en utelunch efter det lyckade köpet, men faen vad svårt det är att hitta bra lunchställen. Snurrade runt i Jakobsberg ett tag och dissade Pizzeria Pingvin, korvkiosker, falafelrullar, hamburgerkedjor och annat tjafs där maten inte är vare sig god eller nyttig.
Hamnade på Tasty´s, där blir man sällan besviken. Men just idag blev jag faktiskt det. Min caesarsallad var inte alls lika god som den brukar men Rudolfs halvmeter långa macka höll honom sysselsatt och framförallt tyst en stund. Hahaha, TYST?! Ironisk såklart, han är mer eller mindre tyst för jämnan vare sig han har en macka i truten eller ej. Han pratar bara när han...citat: Har något att säga...slut citat.
Precis tvärtom mot mig då som pratar när jag INTE har något att säga och sedan även när jag har något att säga = alltid.


I morgon blir en bra dag. En liten hotellövernattning i Uppsala med bästa vänner är väl inte helt fel.
Innan vi släcker lampan och säger godnatt där på Scandichotellet så ska vi dricka bubbel med jordgubbspuré, äta med pinnar på en asiatisk restaurang, kanske smutta på lite vin för att sedan gå på en ABBA-konsert på Katalin. Skoj!

Och till sist lite högaktuell information angående vår söndercurlade katt. Håll i er.......HAN FIXAR KATTLUCKAN! Både in och ut. Fast när han ser att hans betjänter är hemma så föredrar han att vi öppnar den s.k huvudentrén åt honom. Tog alltså en månad att komma på trixet med luckan. Bra Gustav, du kan bara du vill ❤❤❤❤❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar