26 november 2017

PiffandeVinTomtarOchGullungar



Söndagkväll och strax läggdags. Ska bara försöka få till ett blogginlägg innan huvudet landar på huvudkudden. Helgen har varit bra, har mest slappat och försökt att vila så mycket som möjligt. Har inte tagit en enda tablett av den senaste modellen mot nervsmärta. Känner att jag inte riktigt mår bra av dom, visst jag blir någorlunda smärtfri men jag blir ju så förbannat trött, dessutom går man upp i vikt av dom och det har jag verkligen ingen lust med.
Ska jag dessutom börja jobba kommande helg så funkar det dåligt med medicin som gör att jag knappt kan hålla mig vaken.


Vi har roat oss med att pyssla i uterummet. Rudolf har efter bästa förmåga försökt sortera och plockat in vårt vin i vinkylen.
Var ett fasligt plockande innan allt fick plats. Jag tittade på från soffhörnet och försökte anteckna var i kylen dom olika vinerna är placerade. Tänkte det var en smart idé men det gick sådär.






Lördagskvällen avlutades med lite goda charkuterier och favoritostar tillsammans med en god italienare i glasen medans vi tittade på Så mycket bättre. Som jag älskar detta program!


Söndagen piffade vi med gardiner och möblering. Vi har för tillfället ett litet matbord. Men så fort Rudolf har ork och tid så ska han snickra ett annat som jag har beställt. Men just nu har han lite för mycket att stå i så det här lilla få duga så länge. Till våren hoppas jag att mitt fina kryssbord är på plats.


Hissgardinen på plats, tycker det blev jättefint. Nu ska lite tavlor och annat upp på väggarna sen känner vi oss färdiga.


Men den här då????  Hur söt får man vara egentligen? Älskade lilla Alessia, vilken solstråle du är!
Ny vecka i morgon, en vecka med blandat innehåll. Bl.a sjukgymnastik, mammatajm, besök hos en rehabkoordinator för att sedan avsluta veckan med två nätters jobb kommande helg.
Bara bita ihop, be till högre makter och hoppas på det bästa. Det är ju så här det ska vara nu tydligen, konstant smärta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar