28 november 2017

RynkigHalvtidareISvartvitt


28 november och sista dagen som heltidssjukskriven. Från i morgon är det halvtid som gäller. Är med blandade känslor jag återvänder till jobbet på fredagkväll.  Ska självklart bli kul att komma i gång igen men känner en viss tvekan eftersom jag inte är bra ännu. Men enligt expertis så blir jag inte bättre än så här och det är bara att försöka göra det bästa av situationen. Är rädd att det ska gå tillbaka och jag får "börja om" från början igen men risken är liten tydligen säger vissa. Känner att jag skiter i vilket, vill köra igång, bära eller brista. Får se vad min nya sjukgymnast anser på torsdag när jag ska träffa honom.
Det är lite varannan-dag-mående har jag märkt. I går var en bra dag, tog inte en endaste värktablett (förutom en Treo mot huvudvärk) medans förrgår var en mindre bra dag med mer smärta. Idag verkar det bli en bra dag, so far.
Har faktiskt städat lite på morgonkvisten, eller städat och städat....typ flyttat lite grejer hit och dit, fram och åter och lyckats få upp adventsstjärnorna i vardagsrummet (tror banne mig före Åsa S, hihi) Stakarna i köket vågade jag inte ställa dit eftersom den ena grejen man stoppar i eluttaget såg ut så här...


 Det är säkert den där förbannat klantige "någon" som stundtals existerar i detta hus som orsakat fadäsen. Jag är oskyldig i alla fall. Väntar på expertutlåtande från någon....hrmmm menar Rudolf innan jag vågar använda den. Vore dumt om huset brann ner.

Ska strax i väg till mamma och betala hennes räkningar, komma med hejarop och fixa adventsfint. Det senare tycker hon inte alls är nödvändigt, fast det struntar jag i. Köpte hyacinter i går som jag vet hon gillar men det är säkert fel färg. 
 

Tittade på  svt play i morse när alla artister och låtar presenterades till nästa års melodifestival.
Först kollade jag någon slags livesändning via facebook men höll på att bli galen på alla som var tvungen att kommentera varenda artist, så här ungefär: Nej inte han, Fy, henne gillar jag inte, Jag kommer inte titta, Kikki kommer vinna, Vilken ful mask m.m. Var dessutom flera som troligtvis har ett förflutet som spåkula när dom redan nu, 3 månader innan finalen vet vilka som går vidare och givetvis vilken som tar hem hela skiten.. Fantastiskt vilken kunskap, men använd den gärna till något bättre, puckon!

Klickade därför in på svt istället så slapp jag dessa otroligt korkade kommentarer och människor.
Startfältet då? Haha, vad säger man, blandad kompott. Några nya, några gamla och några som alltid är med, precis som det ska vara. Hur som haver blir det kul, jag bryr mig inte. Hade som vanligt chans att se hela spektaklet på plats i TV-huset men bangade för att det var så tidigt, orkade helt enkelt inte kliva upp i ottan och traggla mot stan.

Roligt var också att i går avslöjades artisterna som ska medverka i nästa års Diggiloo och som utav en liten händelse så var en del av dom samma som i melodifestivalens startfält bl.a Mendez, Kamferdrops, Mariette, Ida Redig och David Lindgren.  Däremot ska INTE Jessica Andersson, som varit med sen tidernas begynnelse på Diggiloo vara med nästa år, mig gör det inget. Spekulationerna är stora på sociala medier om anledningen.
Fast jag ska erkänna att jag skrek till lite när allas vår Ola Salo är en utav stjärnorna, världens bästa Ola och jag kommer vara på plats såklart. Har inte missat ett enda Diggiloo hittills.





1 kommentar:

  1. Mina stakar och julpynt kommer upp till 1a advent, så du ligger en vecka före mig, ha ha

    SvaraRadera