5 april 2019

HördeJagLångledigt?



Hörde jag långledigt? Efter två ganska behagliga nätter med massor med skratt tillsammans med bästa Anna så kliver jag nu på en veckas ledighet.
Har tagit semester måndag och tisdag kommande vecka, jag kallar det Ullaredsledigt, För vi ska ju till ULLARED!
Två nätters husmorssemester med bästa vännerna, kan det bli bättre? Nej, tror faktiskt inte det.
Jobbar nästa helg och sen är jag ledig ytterligare en vecka. Whohoooo? Sug på den ni!

Nu i helgen ska jag bara mysa, ta det lugnt och pilla mig i naveln. I kväll har vi ätit gott som alltid. Rudolf fixade till egengjorda hamburgare och egengjorda pommes som han friterade, inte så himla nyttigt kanske men sagolikt gott.
Sen tog jag en raid i uterummet. Tycker inte riktigt jag fått till den rätta känslan, vill ha mer ombonat och mysigt. Möblerade därför med hjälp av Rudolf som bärhjälp om igen. Hoppas det känns kommer kännas bättre nu.

I morgon ska jag först till mamma en sväng, orkade inte med det idag när jag jobbat och sovit. På eftermiddagen kommer min lilla nattgäst för lek, mys och övernattning.
Hoppas jag kommer kunna sova bättre denna gång. Har ju så vansinnigt svårt att sova när Stella sover bredvid mig. Ligger och lyssnar på henne hela nätterna, kan inte komma till ro alls. Är rädd för hon ska ramla ner eller sluta andas.

Jag frågade Stella igår om vi skulle hitta på något roligt, kanske åka på någon liten utflykt på söndagen. Hon svarade direkt att hon ville gå till lekparken och gunga. Gulliga barn! Hon ville "bara" gå till lekparken och gunga.
På söndag ska vi äta familjemiddag tillsammans, önskar vi gjorde det lite oftare. Finns inget bättre än att få umgås med sin lilla familj. Rudolf ska bjussa på langos, tror det kommer bli succé.


Vid dagens middag blev Gustav plötsligt törstig och ja, vad säger man? Pappa fixar. Klart han ska sitta med vid bordet och dricka sitt vatten.

Ha en bra helg mina vänner och ni andra. På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar