12 april 2019

UllaredUllaredUllared!



Har haft en härlig 55-timmars i Ullared tillsammans med två glada vänner. Vi åkte i tisdags vid 9.30 och kom hem i går vid 16.30. Allt har varit toppen! Vi har skrattat, shoppat, ätit och druckit gott, sovit skönt i härliga sängar, bestigit ett högt berg och haft det bara så bra.

Det började med en tom kundvagn i nya XL-formatet och slutade två dygn senare med en fullproppad bil. Men det där med nya kundvagnarna, njaaaa visst var dom stora. Rymmer 50 liter mer än dom gamla men inget vidare om man har småbarn eller vill ställa sin blåa kundkorg i. Finns inget sådan där barnsits man fäller ut. Dag 2 lyckades vi hitta varsin kundvagn av den gamla hederliga modellen. I-landsproblem kan tyckas.


Chauffören och kartläsaren försöker hitta till Skogslängorna 242 A i Gekåsbyn som skulle bli vårat nya hem i två nätter, gick bra till slut. 


















 



















 Skogslängorna är ett nybyggt litet radhusområde i Gekåsbyn. Fantastiskt fint, fräscht och välordnat. Hade egen uteplats också med både blommande körsbärsträd, en ginst och trädgårdsmöbler. Var dock lite kallt för att ta sig en kvällsrackabajsare utomhus.
Det bästa med det här boendet är att det är som om man bor på hotell. Bäddade sängar, handdukar och städning ingår.
Rekommenderar varmt detta boende, tar någon minut att åka bil till Gekås. Man kan gå också men det är en väldig uppförsbacke som höll på att ta kål på mig när vi skulle gå och käka på hotellet på kvällen.


Frukost ingår också. Den fick man hämta 50 meter bort i storstugan. För oss var detta en helt okej frulle. Det fanns det jag föredrar på morgnarna d.v.s kaffe och nybakta frallor.
 

Jag jobbade på bra tycker jag. Det mesta till Alessia och Stella och kanske även det mesta i rosa.


För första gången i världshistorien var min hög störst! Men över hälften av grejerna har Emilie beställt. Snart vankas en rejäl swishöverföring....Hotellkuddar från Värnamo Sängkläder för 89:-, billigt!


Tack rara vänner för dessa dagar!
 



















Och till sist, till er negativa dysterkvistar som alltid hävdar att det inte blir billigare att åka 50 mil x 2 för att handla billigt. Här kommer två exempel:
My Little Pony är typ nästan gratis på Gekås. Den till höger med 10 hästar i lite större storlek kostar som ni ser 1399:- på extrapris i någon webbutik. Jag betalade 399:-
Så bara där, på EN grej har jag sparat min del av bensinpengar och boendet för två nätter. Vad sa ni nu då?
Dom mindre hästarna till vänster köpte jag också, dom kostade för 179:- och dom ska Stella få i påskägget.
Det är billigt på Gekås!

Har var ganska trött i dag, kostar att ligga på topp och shoppa i dagarna två på ett folktomt Gekås. Som ni redan vet väljer ju vi dagar då vi vet att det inte är några köer. Har faktiskt aldrig någonsin köat vare sig utanför eller till kassan. Helt perfekt!

Nu väntar tre nätters jobb med bästa Anna, sen är det långledigt igen för mig. Orka!

Ha en bra helg mina vänner, ni andra kan gott ha det lite sämre.....moahahahahaha!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar