9 september 2019

CarlosOchJag


Första dagen med festliga frallan gick toppen, det gör det alltid. Han är otroligt enkel att ha hand om. Bara han får vara nära, få gosa och gå promenader så är han nöjd.
I går söndagsfikade vi med bästa vännen Ingrid, Carlos och jag hämtade henne eftersom det såg ut att bli regn. Senare kom även Erika. Rudolf erhöll en stjärna av ädlaste valör när han serverade nybakt sockerkaka till kaffet.
Helt onödigt att jag tidigare hade rafsat runt i Emilies frys på jakt efter någon påse med kanelbullar. Hittade faktiskt en halv påse som jag snodde med mig. Bakar gärna nya till Stellas nästa kalas om det inte finns fler påsar.
Lite senare blev det även en trevlig söndagsmiddag. Rudolf hade fullt upp att servera tre trevliga  tjejer en god middag.
Blev någon lax, sill, ägg och löjromhistoria till förrätt. Sen lite allt möjligt hopplock bl.a grillad entrecote och kyckling, rester från lördagens potatisgratäng, grillade grönsaker, rostad potatis och gott rödvin till alla utom undertecknad eftersom jag var kvällens chaufför.
Någon efterrätt orkade vi inte i fall någon undrade.


Carlos som var först upp i sängen i går kväll. Han somnade direkt fast han valde "fel" sida, nämligen där jag alltid sover. Makade han lite åt sidan sen somnade vi snabbt tätt, tätt intill varandra.


I morse var det klackarna i taket när han upptäckte att det var blött på marken, han gillar inte att bli blöt om tassarna. Blev en snabb och kort morgonpink kan jag lova.


Skördade plommon igår. Sämsta skörden i mammaminne. Endast tre plommon! Var i och för sig fyra stycken till men dom hade skatorna redan satt näbben i. 


 Tror inte det går någon nöd på semesterfirarna i alla fall. Sol, varmt, härligt och jag får som tur är lite bilder messade till mig. Längtar redan efter mina två små hjärtan.

För oss på hemmaplan blir det inte riktigt lika varmt. Men det får gå ändå. I morgon är det äntligen dags för frissan. Tänkte hinna med en sväng till mamma också innan jag åker hem och hämtar Carlos.

Nu ska Carlos och jag strax titta på Idol, det tror jag han gillar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar