16 september 2019

HärVarDetLedigt

En endaste liten hängpetuniaplanta!

Efter endast två nätters roligt arbete kliver jag nu på en 12 nätters ledighet. I natt blev det Carlossemester och sedan 11 nätters långledighet enligt schema. Känns toppen!
Det kändes i natt att hösten verkligen är på väg. 10 grader, härligt uppfriskande småspiksregn från sidan och så lite blåsigt på det, mitt favoritväder!  Körde både rumpvärmen och värmen på HI i bilen hela natten, då hann man tina upp mellan besöken ute på byn.


Klassisk toalettselfie klockan 4.00 i morse. Har inte kommit överens med arbetsuniformen ännu, Pikétröja utan en endaste ficka är inget vidare när man mer eller mindre har bott i en färgglad bussarong med stora fickor typ hela sitt liv. Vi har en del att släpa på när vi jobbar också, vore skönt med stora fickor.


 Äntligen hamnade grattisannonsen i tidningen, fast för första gången i Mitt I. En vecka för sent men vad gör det? Stella befinner sig ju på varmare breddgrader och får läsa tidningen senare i veckan. Gustav läste också som ni ser.
Efter att i alla år grattat nära och kära Bålsta/Upplands-Brobladet gav jag upp. För det första så ser annonserna bedrövliga ut med särskrivna namn bl.a. Små är dom också och sen är det inte längre några gratisannonser. Det struntar jag i och för sig i, men ska jag betala för en grattisannons ska den se ut som jag har beställt. Kommer mer gnäll från språkpolisen längre ner i inlägget.


Kvällarna tillbringar vi mestadels framför tv´n. Just här var det Bregottreklamen, den gillar han. 


Erika tog över hundpassningen fredag och lördag eftersom jag behövde jobba. Det gick såklart galant det med.


Jaha? Vad har vi här då? BILSABB? Vad i helv....och "svårt att treda ut" vad hände med ordet utreda?
Har Bålsta/Upplands-Brobladet hört talas om KORREKTURLÄSARE? Pinsamt!


Snälla....kan ni simma hemåt nu? Längtar efter er ❤❤❤

Nu är det dags för mammatajm, jippie!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar