26 oktober 2019

LedigGustavRoffe2?



Äntligen helg och jag är ledig hela helgen och faktiskt hela nästa vecka också. Det är en utav fördelarna när man jobbar natt...långledigheten eller jag har faktiskt två långledigheter. Har nämligen två stycken på mitt 10-veckorsschema, en 7-dagars och en 11-dagars.
Fast jag är lite orolig när det är ett nytt schema på gång i januari, hoppas för guds skull att schemamakarna inser att långledigheten är ett måste för oss nattarbetare. Återhämtning är otroligt viktigt!

Nu har det snart gått tre veckor sedan vi tog bort lilla kissen. Tre oerhört jobbiga veckor och jag tänker på honom konstant.
Han finns överallt här hemma, hittar minnen hela tiden. Var upp en sväng på övervåningen (vilket jag inte är ofta) och blev påmind om alla hans platser han brukade sova på. I den gamla kökssoffan ligger hans filt kvar likaså i en fåtölj och på Erikas gamla säng i hennes flickrum.
Ska ta tag med det när jag orkar, förhoppningsvis snart.
Var förbi veterinären och lämnade en blombukett och ett kort på Gustav där jag tackade och skrev hur tacksamma och trygga vi varit hos dom under alla dessa år vi gått där med Gustav.
Tårar igen då Johanna sa att Gustav var en mycket speciell liten katt som som dom tyckte så mycket om och saknade.

Vi pratar en del här hemma om en ny liten katt, Rudolf tycker saknaden och tomheten är fruktansvärd. Men jag vill vänta, känns alldeles för tidigt nu.
Eftersom jag är med i många kattgrupper på Facebook dyker det dagligen upp bilder på fina små katter som söker nya hem.
Har gått ur alla dessa grupper nu, är rädd att jag mer eller mindre kommer låta alla dessa katter flytta hem till oss.


Den här lilla kille gick direkt in i mitt hjärta
 ❤ 

Men ha två Roffar hemma?!


Fick så fina bilder från Ingrid. Gustav i plommonträdet förra sensommaren när hans ordinarie vårdnadshavare roade sig med annat, tror vi var i Kivik. Ingrid och Micke dom absolut bästa kattvakterna/uppassare/betjänter/godisgivare/sällskap Gustav kunde få. Han hörde dom på långt håll när Micke parkerade bilen och gick alltid och mötte dom. Dessa fina styvföräldrar hade givetvis alltid något gott med sig till honom, bortskämd av alla ❤

Jahapp! Det här inlägget blev inte alls som jag planerat. Hade tänkt skriva om bl.a Ola Salo, ESC 2020, camping i Rotterdam och att vi hade tacofiesta i kväll.
Jag kommer av någon outgrundlig anledning alltid in på Gustav, undrar varför?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar