22 oktober 2019

LiteBarnBarnIgenDå



Då var jobbhelgen avklarad för denna gång. Det blev en ganska arbetsam helg med många larm runt om i kommunen.
Erkänner att jag mer eller mindre är ganska slut i kroppen efter dessa tre nätter, det var tungt emellanåt. Skönt med några dagars vila innan det är på´t igen på onsdagnatt.

Eftersom jag jobbat och sovit hela helgen fanns det ingen tid för att träffa och leka med barnbarnen. Längtar alltid efter dom ❤ Därför så föreslog jag att jag kunde hämta dyrgriparna från förskolan idag och det mottogs med jubel förstås.
När jag hoppade i säng i morse ställde jag alarmet på 13.00 men vaknade faktiskt en stund innan. Brukar försöka sova lite kortare tid när jag vakar av annars blir det oftast svårt med att somna på kvällen.
Just av den anledningen sitter jag här nu mitt i natten, jag har gjort både ett och två försök men nej det funkar inte.

Strax före 15.00 hämtade jag först Alessia som var ute på gården och lekte. Hon blir så fantastiskt glad när jag kommer. När vi kramats och pratat en stund gick vi in till Stellas avdelning och tro det eller ej, hon blev lika glad hon.
Påklädningen i kapprummet gick fort, dom har oftast ganska bråttom hem till mormor.
Såklart är dom ganska trötta efter en dag på förskolan så när vi kommer hem tar vi det lugnt. Vi ritade, klippte och klistrade, tittade på Daniel Tiger och åt frukt.
Jag tog fram en massa foton från 90-talet på deras mamma och moster Erika. Det gillas verkligen att få titta och hålla i "riktiga" foton.
Håll med om att det är ganska trist att bara ha sina bilder i datorn eller i telefonen. Stella satt länge och tittade på alla bilder medans Alessia ledsnade efter en stund och bäddade ner sig i soffan istället.


Alessia sa till mig häromdagen att hon ville ha ett "pallaply". Såklart tog jag mig en sväng till Dollarstore och fyndade varsitt åt dom för 40:-/styck. Överlycklig Alessia som väntar på regnet.






















 
Och så lite tokselfies i vanlig ordning
 ❤❤❤




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar