9 oktober 2019

KulKlubbhelgVimmerby2019



Länge sen sist, har varken haft tid eller ork. Men nu ska det förhoppningsvis bli bättring.
Nu är det drygt en vecka sedan vår älskade lilla Gustav somnade in. Tomheten blev extra påtaglig nu när jag jobbat några nätter och ingen kisse kommer och möter mig. Trist att äta frukost själv utan någon liten kille som vill vara med och smaka på mina frukostmackor, han älskade Bregott och skinka. Saknaden är fruktansvärd och jag tänker på honom jämt.

I helgen slog Anne och jag oss lösa, satte GPS-en på Vimmerby och drog i väg. Laddade som aldrig förr. Vi var lite lagom trötta efter att ha jobbat två tuffa nätter. Blev en del kaffestopp på vägen.
Dessa klubbhelger är något vi alltid ser fram emot, är så galet roligt att träffa sina mellovänner från hela Sverige, bo på hotell, mysa, härliga artistuppträdande och massor med skratt tillsammans med likasinnade.
Anne fällde ut landningsstället på Humlan strax före 18.00 och vi checkade in på det rosa, fina stadshotellet på Stora Torget.
I restaurangen var det redan full fart på många av medlemmarna i klubben. Mat, dryck, melodikryss och umgänge stod på programmet och vi skyndade oss att slänga in våra väskor på rummet för att sedan ta trapporna ned till dom andra.

Ett melodikryss skulle lösas, ett kryss som inte var riktigt som ett kryss brukar vara. Men sjukt kul och vad vi skrattade, lågt dubbelvikt emellanåt.  Alla bokstäver i vissa ord fick nämligen inte plats. Temat på krysset var såklart Melodifestivalen och ESC, Anne och jag satt som fågelholkar för det mesta. Men som tur var satt det ett gäng killar med stor kunskap bredvid oss, dom var inte sena att hjälpa oss.
Vi bröt upp tidigt första kvällen, låg efter med sömnen medans många andra gick vidare till nattklubben Kharma.
På lördagen åt vi en härlig hotellfrukost innan vi gick ut på stan. Gullig liten stad Vimmerby, har varit där en gång tidigare 1989 då vi var på Astrid Lindgrens Värld och bodde i en kompis lilla stuga i en kohage i Totebo. Nästa år hoppas jag vi kan ta med oss Alessia och Stella dit, ja inte till kohagen utan till Astrid Lindgrens Värld. Skulle vara så mysigt.

Ett årsmöte stod senare på programmet och efter det var det fri lek, i det här fallet förfest med nyvunna härliga vänner från Skåne tills bussarna skulle ta oss till Pumpen i Södra Vi där festen skulle äga rum.

God buffémat, avtackningar, prisutdelningar och sen...det vi alla väntat på och spekulerat om...vilka var dom hemliga artisterna skulle uppträda för oss.
Först ut var The lovers of Valdaro en duo som var med i årets mello. Vidare...Andreas Lundstedt och Daniel Mitsogiannis...whooop whoop! Helt fantastiskt!
Och sen kom allas vår Nanne och drog igång en kavalkad av alla sina gamla hits, galet bra.

Efter uppträdandet ringlade kön lång till artisterna för fotografering och snicksnack, jag valde att enbart köa för lite snickelisnack med Herr Lundstedt, trevlig kille.
Efter det tog kvällens eminenta DJ Ronny Larsson som bl.a är chefredaktör på QX över scenen och spelade underbar schlagermusik hela kvällen.
Allt var bara så roligt, bra, härligt och alldeles alldeles underbart. Klubbens festkommité hade verkligen lyckats, grymt bra jobbat!
Kvällen sista låt var Stad i ljus och alla slöt upp i en gemensam kramgo ring och vaggade och sjöng med till låten. Mäktigt!

Bussen gick tillbaka till hotellet vid 02.30. Kan lova att vi somnade glada och trötta. Vilken underbart rolig helg vi varit med om ❤ Nu får vi vänta ett helt år på nästa Klubbträff, längtar redan.

Dags för lite bilder....


Här bodde vi och dom flesta andra från klubben


Älskart! Ett kryss med för lite rutor eller var det kanske för många bokstäver. 
Lystring! 


Anne och Astrid


Årsmöte och vi röstar om en den ena en det andra. 
Klubbens ordförande i passande guldskor (smygbild)
Såna vill jag också ha, skulle göra sig fint på mina tassar.


Dag 2 och andra flaskan bubbel på rum 208



















Höstens program på Pumpen i fall ni blir sugna.                                  Vi räknar ner....snart börjar det.



 Alltså....den här bilden! Kan vara en stark kandidat till Årets julkort. 
Undrar så vad dom diskuterar.....ser väldigt allvarligt och djupt ut i alla fall
❤ 


   Ge oss varsitt självlysande armband, mer behövs inte för att glädja oss.
Eller jo, kanske en flaska cava också för säkerhets skull.

Tack Anne och alla andra vänner för ett superrolig helg, nu mår man gott ett tag till.


Nya, härliga, trevlig, glada och framförallt roliga vänner. Hela bunten från vackra Skåne. 
Kan det vara vi som "knör" in oss i en husbil och drar till Rotterdam och ESC i maj?  


Klubbens fantastiska festkommité. Syns det är vi är i Vimmerby tro?
Lånad bild jag hittade på Facebook. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar