23 januari 2021

ÅrskrönikaNovemberDecember2020

Årskrönika del "Alldeles för många" kommer här. Hoppas ni orkar!

NOVEMBER:

 
I början av november månad gick vi alla mer eller mindre i väntans tider. 
Hade telefonen klistrad i handen så jag inte skulle missa något viktigt samtal från dom blivande trebarnsföräldrarna. Två barn och en hund att rodda med när föräldrarna begav sig till BB. Såklart passade bebisen på att avisera sin ankomst när jag hade två jobbnätter framför mig. Tur att farmor kunde ta ledigt för att ta hand om det förväntansfulla gänget.

Till slut kom han då äntligen, vårt tredje lilla barnbarn Leandro född 6/11 💙 Världens finaste och älskad från första sekund.

Skogspromenad med  hund och barn i Lillsjöspåret

Cesar kom och hälsade på mer och mer. Tog sig friheter som bara en katt kan.

Träffade min gamla barndomsvän Ingrid hemma i hennes fina lägenhet i Sundbyberg. Hon bjöd på god lunch med vin till....på en vardag!? Tackar! Sen tittade vi på gamla foton, skrattade och mindes skolåren och klasskompisarna, i alla fall nästan.

 Pepparkaksbak 2020 💕

Erika och jag besökte äntligen Java Whiskers. Bästa cafeét! Kaffe och katter på en och samma gång, kan det bli bättre? Tror inte det.

DECEMBER:

 Nisse-Liten flyttade in med buller och bång. Och genast började han busa med allehanda tokigheter. Jag hade fullt sjå att komma på bus. Tur att det är fler än jag som har en Nisse hemma under julmånaden. Jag hittade massor med tips på bl.a Instagram. Tror Alessia och Stella gillade Fis-burken bäst. 

Vårt sedvanliga förklädda glöggmingel blev rejält nerbantat i alla fall när det gällde antal gäster. Även här följde vi såklart gällande restriktioner.  Och det blev enbart familjen och självklart Ingrid förstås som även hon ingår i The Pettssons Family 💗 


2020 års upplaga av pepparkakor. Numera är det mer än full i köksfönstret.


Välkommen hem till oss

Leandro växte och växte. Hade jag haft möjligheten hade jag suttit så här hela december

 I år var det Alessias tur att sätta pricken över i:et

Min fyrklöver 💕


Tomten kom även i år och Alessia lämnade som den duktiga tjej hon är sin nappar till honom. 
 

Gjorde på kul en grej på Instagram. Kollade mina mest gillade bilder under året. Leandro var väl den som tog hem rubbet kan jag lätt säga. 

Och därmed lägger jag med glädje 2020 bakom mig. Nu är det nytt år och nya möjligheter. Nu kör vi!

Tack för att ni orkat läsa 💛

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar