27 januari 2021

VardagsTjatter

Godmorgon!

Det verkar som om vintern tänker stanna? Mer snö i går och mer väntas komma, usch. Kallt är det också och jag längtar till våren, värmen och solen.  Men framförallt längtar jag till när Coronaskiten ger sig, det gör väl alla? 

Blir lite lätt oroad när Sveriges tempo av vaccinationer släpar efter jämfört med andra länder. Sätt fart! Läste i går att om Sverige fortsätter att vaccinera i denna snigelfart kommer vårt land inte vara färdigvaccinerat förrän 2023? Vad är det som är så svårt? Kör på!

I morse snubblade jag ur sängen vid 9.00. Somnade gott och med ett leende till Mark och Jonas senaste poddavsnitt och jag tror att jag faktiskt för en gång skull har sovit bra. Älskar deras podd, småfnissar igenkännande hela tiden.

I dag längtar jag (som alla andra dagar) efter alla mina barnbarn. Ska efter lunch åka och mysa lite med småpojkarna innan jag går med Emilie och hämtar tjejerna från förskola och skolan vid 14.30. 

Hälsade på mamma igår, en mamma som för tillfälligt inte mådde helt bra. Hon var trött, svettig (hon som alltid fryser) förvirrad och sen hade hon jätteont i armen där hon fått sina båda doser av vaccinet. Antagligen en biverkning av vaccinet skulle jag tro. 

Känner mig nästan som en nybörjare varje gång man kommer tillbaka efter långledigheten. Det mest intressanta är ändå hur vi har det med Kinaviruset som Trump döpt om Covid-19 till. Hoppas verkligen inga är drabbade, men jag är lite lätt skeptisk faktiskt. Är väl bara att göra sig beredd på det värsta. 

På A säger jag Björn Kjellman och på B vet jag inte. Vem tror ni?

Alltså, snapchat är ingenting för mig med minne like a guldfisk. Hinner glömma allt innan jag svarar. Värdelöst! Vem har hittat på det egentligen?

 Tack världens finaste Stella 💗

Facetime med den här glada killen i morse 💗 Han tyckte nog mormor såg kul ut.


Harebra!

/Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar