25 januari 2021

BästaHelgenPåLänge


Veckan som nyss passerat har varit väldigt bra. Jag har sovit en del på dagarna eftersom sömnen nattetid just nu verkar vara helt rubbad. Har somnat framåt 4.00-tiden varenda natt förutom nu i helgen, då somnade jag lite mer normalt. Tog till mig ett tips från Nyhetsmorgon som visades för ett tag sedan. Det var en man som heter Henrik Ståhl som har en sömnpodd som heter Somna med Henrik. Man ska tydligen inte behöva lyssna för att "hänga med" utan mera lyssna för att "komma till ro". Funkade dåligt på mig så jag gav upp efter första försöket. 

I fredags festade vi loss ordentligt. Rudolf köpte med sig goda räkmackor från Wenngarn och vi öppnade en trevlig flaska champagne. Dessvärre så råkade Rudolf tappa lådan med mackorna men det fixade jag lätt. Syns väl inte? Ska ju ändå blandas i magen så vem bryr sig?

Jag hängde med den här kontorsråttan och hennes mamma och lillebror till Ikea en dag. Alessia undersökte det mesta som gick att undersöka. Hon tyckte dock att datorerna var lite stela och konstiga, det gick inte att stänga locket heller. Det här är världens gladaste lilla tjej hon är så rolig  💕  Vi åt lunch innan vi gick till kassan och betalade alla våra villhövergrejer. Bra dag!

Den här helgen har vi verkligen utnyttjat vårt spabad. Badat varenda kväll. I lördags kom Ingrid till oss och Rudolf bjussade på kalaskäk. Efter middagen hoppade vi i plurret och njöt av bubblor både i vattnet och i glasen. Avslutade kvällen med att titta på Stjärnorna på Slottet. Älskar det programmet och extra kul eftersom det spelas in typ "runt hörnet".

Carlos och jag på höstpromenad runt slottet

Vackra Lejondals Slott med hyfsat pampig entré.

I går var det ofattbara 17 år sedan min pappa gick bort. Saknar honom varje dag 💗

Helgens avslutades på bästa tänkbara sätt. Alla mina sju hjärtan kom hem. Det blev äntligen lite liv i luckan. Rudolf fixade käket med hjälp av Jogge som vi placerade vid grillen. Och jag försökte hinna med att leka med alla barnen. Mormor! Mormor! Mormor! Jag lyckades dessutom få Leandro att somna tryggt omstoppad på våran säng.

Efter middagen badade jag och tjejerna. Stella simmande ryggsim?! och Alessia lekte groda, dom gillar att bada. Men sen kom dom på att det kanske skulle komma attackerande hyenor, rådjur eller marsvin och då ville dom gå upp. Marsvin undrade jag, dom är väl inte så farliga? Nej, jag menar vildsvin svarade Stella då...hahahaha!

Jag förklarade att det inte skulle våga sig fram ett endaste djur som dom plaskade runt och tjoade. Tveksamt köpte dom det och så plaskade vi vidare ett tag till.

Var rädda om er och ta det lugnt i snöovädret, var riktigt halt när jag var ute och for nyss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar