20 januari 2021

ÅrskrönikaSeptemberOktober2020

Än har jag inte gett upp, fortsätter så smått med årskrönikan. Få se om det blir en, två eller dom fyra sista månaderna som är kvar att skriva om.

SEPTEMBER:

 Stella fyllde 6 år och det firades med familjen, paket, blommor, sång och en fantastisk god tårta som Emilie gjort. En toppendag!

Erika flyttade för hundrafemtio gången på 12 år. Skillnaden den här gången var att hon äntligen hade fått ett förstahandskontrakt, en liten fin och bra planerad 1:a i Hässelby. Så glad för hennes skull 💗

Stella och jag hade den årliga återkommande Mormor-och-Stella-på-stan-dagen. Vi började med att hälsa på dinosaurierna på Naturhistoriska Museumet.

Det shoppades loss!

 Vi åt glass i Gallerian och avslutade med middag på Pinchos. Ytterligare en toppendag!

En härlig heldag på ett folktomt Skansen hade vi också. Väldigt lite folk, väldigt lite vakna djur och väldigt lite att välja på i matväg för oss som inte orkar släpa på matsäck och termosar. Som tur var behövde vi varken gå hungriga eller törstiga därifrån, hittade i alla fall ett mathak som passade oss perfekt.

Ingrid öppnade upp sin populära och illegala spelhåla och bar. Men innan dess serverade hon oss en otroligt god trerätters middag. Sen spelade vi "När då då?" ett par gånger och jag vann allihop. Roligt spel!

OKTOBER:



Oktober började som den gjort varenda år med att Rudolf fyllde år. Skillnaden det här året var att han fyllde jämnt. Det firades såklart med inte ett utan två kalas där gästerna delades upp i lagom portioner. Och självklart följde vi Tegnells rekommendationer på antal gäster vid privata sammankomster. Vi hade två jätteroliga kvällar tillsammans!

 Hängde med Stella och Emilie tills stallet, så kul att följa hennes utveckling. Duktig tjej!

Oktober var varm och Carlos ville ligga ute i solen och mysa.

Vi firade såklart Champagnens Dag med en trevlig flaska från 2008.

Alessia och Cesar blev kompisar

 
Vi har ett eget rum på Rörums Gårdshotell 💗

Avslutade oktobermånad med en tur till Kivik. Allt coronasäkrat såklart. Vi hade hela Rörums Gårdshotell för oss själva. Vi avnjöt en sista avslutningsbrakmiddag på Evas och Åkes restaurang innan nya ägarna tar vid. Kändes sorgligt när desserten kom in och vi visste att nu är det slut med alla fantastiska middagar på Eva på Torget i Kivik. Tänk vad mycket kul vi haft där! Ser fram emot allt spännande som kommer hända framöver på Rörum.

Nu blev klockan mycket och jag borde sovit för länge sedan. I morgon blir det bebisgos.

Godnatt mina vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar