14 februari 2017

CarlosFödelsedag


Efter helgens jobb så var jag fruktansvärt slut. Det märks att jag inte är helt hundra och ligger efter med både sömn och vila.
Sov till 16.00 i måndags och som alltid på tisdagen efter helgjobbet så är det zombievarning på mig. Orkar knappt ta mig för något alls.

Försökte rycka upp mig och tog mig i alla fall till mamma på eftermiddagen. Hon behövde ha lite handlat och sen såklart är hon sällskapssjuk också. Jag har ständigt dåligt samvete att jag är hos henne för sällan, fast jag vet att jag inte är det. Har i stort sett besökt henne varenda dag sedan i början på december.

I dag fyller Carlos 4 år, min lilla kille som jag tycker så mycket om. Lilla goskorv ❤ ❤ ❤ ❤
Satt och tittade igen datorns alla bilder och hjälp vad han är gullig. Han var så liten och tanig första året innan han började "bygga" muskler.  Nu är han världens vackraste Fralla! 

Åkte förstås och gratulerade honom i kväll med paket och en bukett tulpaner. Han blev jätteglad och även hans lillasyster blev glad innan hon somnade.
Hon sover numera inget på förskolan och är ganska så trött på kvällarna. Nattningen går på rekordtid. Skönt för hennes föräldrar och henne själv också för den delen.

I morgon är det jobb igen fast jag är lite orolig att jag ska bli sjuk. Blev på ett ögonblick hängig i kväll. Ont i halsen, fryser och känner mig allmänt risig. Jag stoppade i mig tre apelsiner och två Alvedon i hopp om att symtomen ska försvinna. Håll tummarna, vill allt annat än bli sjuk nu, jag ska ju ut på roligheter i helgen. 

 Nu ska jag försöka sova, få se hur det kommer gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar