6 februari 2017

LUGNhelg


Helgen gick i ett lugnt tempo. Jag har försökt att vila och inte tänka så mycket. Jag har även hållit mig hemma och inte flackat omkring överallt och till alla.
Fast lördagskvällen ägnades tillsammans med några glada skitar från mitt mellogäng, saknade såklart några som dessvärre bor lite långt härifrån.
En liten dejt som var planerad sedan länge och som jag inte ville ställa in. Lite glada vänner gör alltid gott! Och förresten var det Rudolf som fixade det mesta. Var å andra sidan inte så mycket att fixa, dom italienska delikatesserna och en trave goda ostar behöver ingen tillagning, bara att lägga upp på serveringsbrickor och fat lite så där halvsnitsigt. Han gjorde även varsin god räkmacka och massa löjromssnittar som passade bra till bubblet.



Pyntade kökslampan med min schlagerboa och guldserpentiner. Tror det får sitta kvar ända tills mellocirkusen är över. Vill ju ha den rätta feelingen dom kommande veckorna.


Skulle väl egentligen inte lägga ut mera bilder förräns jag köper mig en ny Iphone, den här tre år gamla tar ju katastrofalt dåliga bilder!

Vid 20.00 så flyttade vi flickor in i till soffan medans Rudolf tog hand om disk och annat trist i köket.
Nu när Stella är dryga 2 år är det hög tid att lära henne allt om schlager, få in henne i schlagerträsket så att säga.Tanken är ju att hon om något/några år ska med på finalen i Friends vare sig hon vill eller inte...haha.

Under sändningen så lärde vi henne att vifta med ballonger, hjärtrösta på melodifestivalappen, klappa händerna (fast det kunde hon såklart innan), vi skålade Stella skålade i ett plastvinglas med vatten och sen dansade vi. Ja, eller Stella, jag och Jessica dansade till Ace Wilders låt som för övrigt var den bästa. Stella hoppade i takt med stor inlevelse med en rosa ballong i ena handen.
Tror hon inom kort kommer bli en riktigt schlagertjej. Bra där!


Till dessert denna schlagerpremiär bjuds det alltid på Pavlova. Är bland det godaste jag vet och det är så himla enkelt att göra.
Alla åt med god aptit utom Rudolf för han gillar inte maräng.


Stella sov över hos oss. Hon höll ut bra ändå på kvällen,  men somnade skönt i våran säng när Emilie nattade henne.


Klockan 07.03 slog hon upp ögonen och det första hon sa: Var är Anne? Jag sa att Anne hade åkt hem och då sa hon "Kommer sen?"

Blev en härlig söndag med lek hela förmiddagen. Stella ville äta pannkakor till lunch så då fixade vi det. Självklart åt vi pannkakorna med vaniljglass och hallonsylt.




Idag fryser Gustav och väljer att ligga under filten i mitt knä.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar