3 februari 2017

KnasRyggOchExtremVila



Har verkligen försökt vila ryggen de senaste dagarna.  Sjukskrev mig för säkerhets skull, ville inte riskera att det skulle bli värre.
Dessa dagar har jag inte gjort någonting alls. Bara slappat och försökt göra så lite som möjligt vilket jag är ganska bra på.
Har inte ens varit hos mamma vilket känns ganska skönt men hur hon känner vet jag inte.

I morgon ska vi ha bästa mellogänget här på lite festligheter i all sin enkelhet. Dom långväga kommer inte av förklarliga skäl. Men dom finns med oss i tanken Emelie och Jasmine.
 Emilie och jag brukar alltid ha en liten schlagermiddag första deltävlingen. I morgon som sagt så kommer både Jessica, Anne, Erika, Emilie, Stella och Carlos och det kommer bli så skoj.
Det blir lite bubbel, lite räkor, lite antipasto, lite rödvin, lite schlagerchips och till sist lite smarrig dessert. Jag gör alltid samma dessert varje år, en tradition jag har...hihi. I morgon får ni se vad jag tänker bjussa på. Gott är det i alla fall!

Sen tittar vi förstås på deltävling 1. Lyssnade och tittade på enminutersklippen på SVT nyss och jag är i alla fall hyfsat säker på en som går direkt till Globen, nämligen Ace Wilder. Tror hon tar med sin Nano. Men det är vad jag tror, jag kan ha fel fast det är ovanligt.....vann ju faktiskt en tävling på FB förra året och kom 3:a i Melodifestivalklubbens tävling. Guldstjärna! 


Längtar efter den här stjärnan, men i morgon kommer hon! 


Gustav kökschillar 
 

Husse har köpt en ny stol, tanken var till Stella men Gustav gillade den också 


I går kom Ingrid och Micke hem från en treveckors semester i Malaysia. Och som alltid inkasserade vi finfina presenter. Gustav fick kattmat och godis som han med glädje smaskade i sig . Jag fick också massa smått och gott bl.a ett gott rödvin och god choklad. Till och med Stella fick en urgullig present men det vet hon inte än. Hon får den i morgon.

Nu ska jag fortsätta vila framför Fångarna på Fortet eller som Erika sa när hon var liten Fångarna på Foppet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar