25 oktober 2017

DetRullarPå


Har blivit nästan som en liten vana att jag promenerar med Emilie, Alessia och Carlos till förskolan och hämtar Stella vid 14.30-tiden.
Långt ifrån alla dagar men ibland på morgnarna ringer mitt lilla hjärta och frågar om jag kan hämta henne och då har jag svårt att säga nej. Är så roligt att följa med till förskolan och vi har alltid mycket att prata om då vi promenerar hemåt. Vi är ganska duktiga båda två på att prata.....
Vi leker alltid kurragömma, lyktstolparna  tycker Stella är ett bra gömställe.



I går åkte jag med Emilie till Jakobsberg, hon hade ett ärende i Centrum medans Alessia och jag satt kvar i bilen. Vi besökte även Ikea på ny rekordtid. Hann med räkmacka och kaffe också.
Var länge sedan jag var på Ikea och det fanns hur mycket som helst som jag skulle vilja köpa, men det får bli en annan gång.


Stella provar ritpysslet hon fick av Bittan i lördags.  Det gillade hon ❤

Idag har jag inte gjort någonting alls. Hela förmiddagen tillbringade jag i soffan och tittade i kapp mina favoritserier Vår tid är nu, Allt för Sverige, Syrror, Familjen Annorlunda, Svenska Hollywoodfruar och Lyxfällan. En riktig slappardag med andra ord. På eftermiddagen var det dags för frissan. Klipp och påfyllning av färg stod på programmet och det var ganska kämpigt för nacken att sitta i schamponeringen. Gör väldigt ont att böja huvudet bakåt men med gemensamma krafter så hittade vi en position som fungerade hyfsat. 

I kväll tilltog plötsligt smärtan igen i nacken så jag har mer eller mindre legat hela kvällen. Nu känns det lite bättre med hjälp av värktabletter, värme och soffläge. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar