3 oktober 2017

ScandicFödelsedagMinFamilj




Hallå i stugorna!
Har varit osynlig ett par dagar, beror på tristess, ständigt ont, illamående, oinspiration och lite annat. Hade trots det i alla fall en härlig helg i stan men ack så ont jag hade och hur illa jag mådde.
När vi var på Ledin på Cirkus så höll jag på att gå hem till hotellet, kunde knappt hålla mig upprätt.
Trist var bara förnamnet och det är med stor oro jag mer eller mindre bävar för dom kommande fem dagarna.
Vi blir om 6 timmar hämtade av Owe som kör oss till Arlanda. Klockan 6.05 går planet till Kastrup och sen byte till Milano.
Lilla Gustav vankar av och an, han vet vad som är i görningen. Min lilla gubbe! Men som alltid är hans bemanningsföretaget återanställt, dom skötte sig så bra sist. Har toppat upp staben med Owe, han får ta morgonbesöken eftersom han är morgonpiggast och inte har något annat för sig. Eller ja, var nog hellre så att jag tvingade honom. Har i kväll haft en lektion i vårat digitala kodlås och larmet.
Kommer gå fint får jag hoppas.

Kastar in lite bilder från helgen, har massor att visa men varken orkar eller hinner. Måste försöka tvinga i mig lite sömn annars kommer jag väl somna vid första lunchen och vinprovningen i Fontanafredda i morgon vid 14.00.

Ha det gott!


Älskar detta fina bemötande, tack Scandic ni är bäst. 


Magnifik utsikt på 10:e våningen med egen klocka. Vi hade faktiskt en svit.......


Fantastisk middag på Kött och Fiskbaren, kalasgott! 


Tjabba Tompa!
 

Skål på dig farsgubben! Och grattis på födelsedagen


Stella och jag delade broderligt på desserten på Berns Asiatiska


Stella valde att åka med oss hem. Rulltrappor, pendeltåg och buss var mycket roligare än restaurangbesöket sa hon. Gullungen, sen blev hon sjuk kraken. Feber och hosta.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar