15 oktober 2017

LugnHelg


Söndag allaredan, veckorna går fort. Önskar raketfart till nästa sommar, undrar om det går att snabbspola?
Räkmackans dag igår firades såklart med just det....räkmacka. Rudolf åkte till Wenngarns Bageriet och roffade åt sig ett gäng. Galet goda med 140 gram handskalade räkor på varje macka. Det ni!
Senare kom Micke och Ingrid och det fanns räkmackor till dom med. Dom hade sin vana trogen en påse med räkor med sig till Gustav, han blir så bortskämd.


Erika kom på besök, länge sen sist. Gustav spexade i sin fåtölj i uterummet medans vi fikade. Kan ni tänkta...två morgnar i rad när jag gått upp så tro det eller ej har jag hittat honom i sin fåtölj. Han har alltså använt kattluckan! Bra jobbat Gustav, du kan bara du vill. Vore kul om han visar att han kan gå ut också genom den.
Häromdagen när Stella var på besök så försökte hon sig på att kravla sig igenom kattluckan, gick inget vidare. Carlos tyckte det var ett spännande påhitt men även han var för "tjockskallig" för luckan...haha.


Ett stilla försök till lite mysfaktor med höstkänsla. Ljusfat från Dollarstore, stod 90:- på prislappen men det gick in för 70:-. Tycker deras prislappar sällan stämmer, är ju bra när det är åt fel håll i alla fall. 
Nu ska jag strax åka och träffa mina tre små lyckopiller, längtar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar