22 oktober 2017

SkönaSöndag



 Pyntade två rosa presentpåsar med bokstäver till dopet i går. Stella fick såklart också paket. Jag hade köpt en Alfons Åbergbok och en Pippi-fleecetröja. Alessia fick en nallebjörn som hade en stickad rosa tröja på sig där det var broderat hennes namn, födelsedatum, vikt och längd. Lika som Stella fick. Har även beställt en Miffylampa till hennes rum som snart ska börja inredas.

Söndagens har annars varit slö, slapp fast ändå rolig. Stella, Alessia, Carlos och Emilie kom och hälsade på en stund på eftermiddagen. Pappa Jogge var hemma och pluggade.
Morfar höll precis på att ordna den sedvanliga korvlunchen och Stella var inte sen att sätta sig till bords och fråga honom om det fanns någon barnkorv. Med barnkorv menar hon en icke kryddstark korv som morfar annars har som favorit.
Jodå, visst fanns det barnkorvar och hon åt två stycken med god aptit. 
Efter lunchen lekte vi i uterummet. Vi byggde en koja under bordet, hämtade diverse bra-att-ha-grejor från lekstugan såsom den blåa elefanten, lite koppar, fat, bestick och böcker.
Sen hade Stella samling under bordet, alla skulle vara med men jag avböjde trots protester. Är inte det bästa för min nacke att sitta krokig under bordet och ha samling.


Lilla gullvippan var glad som vanligt. Låg på golvet och inspekterade heltäckningsmattan och lite annat som typ smulor och katthår.


Den här fina bilen snodde jag rakt av och utan lov från Emilies Instastory. 
Gulligt att paketera Carlos i en varm filt och sen pussa honom ❤
Omtänksamma barn.

Ny vecka i morgon. En vecka då jag återigen ska vila, vila, vila mera och förstås försöka bli bättre. Idag är det tre månader sen jag jobbade sist. Gick på semester den 22 juli och direkt efter dessa fem veckor blev jag sjukskriven. Nästa fredag gör jag comeback på 50 % vare sig ni vill eller inte, känner mig ljusår från att vara så återställd att jag skall kunna utföra mitt jobb.  Men jag vill testa, kommer väl gråta av smärta vid hemgång.
Nu ska jag byta soffa, flyttar mig från tända ljus och soffan i uterummet till otända ljus och soffa framför tv´n.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar