23 februari 2018

SkrattOSLedig





















Hittade ett otroligt roligt Instagramkonto härom kvällen, (kontot heter Situationer) Jag skrattade så jag grät för mig själv i soffan. Var mycket som jag kände igen mig på, speciellt den när man lägger nyckeln i en stövel en meter från dörren. Så gjorde vi alltid med extranyckeln förut. Helt galet!

Veckan har annars varit bra så här långt. Jag överlevde tisdagens jobbnatt, hade ont men det gick.
Hade sista träffen med smärtgruppen i onsdagskväll. Vi pratade om sömn, kost och avslappning. Känns konstigt att det redan gått 6 veckor och det är slut med denna rehab. Tycker det varit jättebra.
Hängde med Emilie och Alessia till Ikea i torsdags. Blev billigt för min del, köpte endast lite nya teskedar och en blomma till mamma.
Idag var Stella som alla andra fredagar ledig och vi hade planerat att hälsa på gammelmormor. Eftersom jag inte sagt att småfisarna skulle med så blev hon glad och överraskad.
Vi stannade en dryg timme, sen såg jag att mamma blev trött. Hon orkar inte sitta uppe så långa stunder.  Men vi hann fika, rita och röja runt lite.
Stella tog som vanligt på sig disken och utförde arbetet med glans. Gick väl åt någon deciliter diskmedel på tre koppar och en assiett men det var det värt.

Har ni hängt med under OS? Tycker det är svårt eftersom det mesta sker under natten. Men självklart kul när man vaknar på morgonen och ser Aftonbladets uppdateringar om Sveriges framgångar.
Sverige har väl aldrig tagit så många medaljer som i år? Fantastiskt! 
I morgonbitti är det dags för herrfinalen i curling, jag gillar att titta på curling. Hoppas på guld såklart. Roligast vore väl ändå om någon skulle dratta på arslet eller att sopkvasten skulle gå av, det vore väl kul och lite otippat?

Sista deltävlingen i Melodifestivalen i morgon, tycker mest det har varit skräp hittills, som oftast. I morgon hoppas jag på Mariette, henne gillar jag och hon brukar ha väldigt bra låtar.
Har inga favoriter utav dom som gått vidare i dom tidigare delfinalerna men John Lundvik, Martin Almgren, Liamoo, Jessica Andersson och Benjamin är väl dom som är minst dåliga i alla fall.
Stella vill lyssna på Sigrid Bernsson, den gillar hon.

Nu blir det sängen ett par timmar innan det är dags för OS-tittande igen.

Morsning & Goodbye




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar