14 februari 2018

Carlos5ÅrKattfrisering


 Idag fyller min fina kille 5 år. Lilla älskade Carlos ❤❤❤❤❤ jag kommer och pussar och överöser dig med presenter i morgon. Tiden räcker inte till idag dessvärre.


Här ser ni porträtt av Stellas mormor och morfar. Men hur gulligt är inte det här då? Jag verkar ha en lång näsa medans morfar mer har en liten pricknäsa. Frisyrerna däremot är näst intill identiska. Syns det att jag är sjuk förresten? Jag var tydligen det enligt den lilla konstnären på knappa 3 och ett halvt år.


Härligt rödmosig svettbild efter tisdagens träning. Herrejävlar vad duktig jag var! Blev totalt 1 mil på cykel och bandet. En ny maskin och ny övning samt alla andra övningar, kändes bra. På fredag är det dags igen...längtar! I natt vaknade jag och hade ont, så förbannat ont i höger skulderblad. Kom knappt ur sängen så ont gjorde det. Blev rädd först men sen kom jag på...aha, träningsvärk. Nu på eftermiddagen känns det bättre.


När Rudolf kom hem igår hade han handlat lite sillburkar. Sillburkar som blev starten för en total utrensning och storstädning i kylskåpet. Men gud så mycket skit som hamnar längst in och med utgångsdatum. Jäklar vad han slängde och vad fint det blev när han var klar. Hjälpte såklart till efter bästa förmåga, jag diskade alla hyllplan och torkade dom också. Helt plötsligt har vi ett fungerande kylskåp med ordning och reda och ett hyllplan tomt.


Gårdagens middag blev väldigt gott. Stekt rödspätta, Rudolfgjort potatismos, en sås på lättcremefraiche, gurka, äpple och purjolök. Lite räkor på toppen men dom flesta hamnade som alltid i Gustavs fina räkskål.
 


 I morse hade vi tid hos veterinären klockan 8.00. Gustav jamade hela vägen. Hämtade en nyfriserad och chippad katt vid 13.00 och jag blev 1650:- fattigare. Nu ska jag beställa en ny kattlucka, en som läser av hans chip så man slipper få oväntat besök i uterummet.

Snart ska jag åka min tredje sväng till Bålsta för idag. Smärtgruppsträff mellan 16.00 och 18.00. Sen hem och äta för att sedan i väg och jobba vid 21.00. Fyra gånger bara idag har jag varit till Bålsta. Litet rekord skulle jag tro, vinner jag något?

Heippa!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar