11 februari 2018

SlutPåSlöandet


Söndag och en riktig skön slödag eller slö dag om ni hellre föredrar det. Har faktiskt inte gjort mer än att kliva ur sängen, duschat, ätit frulle, glott på tv, slumrat, spelat Wordfeud, ätit lunch och sist men inte minst studsat upp och ner i soffan 72 gånger för att släppa in eller ut Gustav. Han längtar efter pappa det märks för han får ingen ro alls, in-ut-in-ut-in-ut hela tiden. 
Men nu är han på gång hem igen efter en helg i Funäsdalen. Ja, precis Funäsdalen och inte Hemavan som han trodde själv, snacka om att ha koll. 
I går hade dom varit på skotersafari i 12,5 mil! Han hade ont i både citat: arsle, armar och rygg efter den nätta trippen.



Eftersom jag sov lite för länge igår efter nattjobbet blev det lite halvstressigt för att hinna till Stella och den väntade middagen vid 17.00. Men jag hann och blev serverad en fantastiskt god tacomiddag med halloumi och bönröra istället för den traditionella köttfärsen.
Stella hade många frågor om kvällens schlagerfest. Emilie messade mig och jag fnissade för mig själv. Mmm, varför inte? Axwell & Ingrosso vore väl kul att se som tävlande?


Kvällens bidrag då? Ja, herregud vad säger man. Stella och jag hjärtröstade vår vana trogen på alla bidrag, men hon var ganska trött och bäddade ner sig i soffan med sitt täcke och kudde. Det tog inte lång stund alls innan schlagerprimadonnan somnade gott.


Jag satte alla förutom att jag bytte plats på Ida Redig och Margaret. Det blev Margaret som nöp den andra Andra Chansenplatsen medans Fröken Redig fick respass hem.

 

Dagens söndagslunch var en nollpointare, nästan. Endast margarinet jag stekte bananpannkakorna i räknades och det var 2 sp. Jag åt  pannkisarna tillsammans med hallon och lite florsocker över mest för syns skull. En halv tesked florsocker är 0 sp, jippie.

Ny vecka på ingång. Först jobb i natt sedan blir det till att vara slö, slapp och likgiltig fram till onsdag då jag har en jobbnatt till. 
Jobbar ganska sällan och lite, jag tycker det är skönt att slippa vara på jobbet mer än jag verkligen behöver. 
Ser mest fram emot veckans två träningar på Sats. Fatta?! Jag? Lataste kvinnan på jorden SER FRAM emot att få träna. Hallelulja, men man är inte sämre än man kan ändra sig, eller hur? 
I fyra veckor har min rehab hållit på och nu är det bara två veckor kvar. Kommer fortsätta såklart med träningen.

Det jag ser allra allra allra mest fram emot är såklart fredagen då jag, Emilie, Christine och Jasmine ska på Hamburger Börs för att se Danny. Äntligen!  Innan showtajm hinner vi med middag på The Market och förhoppningsvis hinns det kanske med en liten rackabajsare uppe på takbaren på Continental. Få se vad flickorna säger när dom ska ut och rulla hatt med gamla mormor.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar