9 februari 2018

TräningOchAnnatMatnyttigt


Tjopp tjohej kompisar och alla ni andra!
Ingen som har planer att bege sig till Gekås närmsta tiden? Jag är nämligen på jakt efter nya bestick i hyfsad prisklass. Finns givetvis i butiker på hemmaplan men då är priset alldeles för dyrt för min tunna plånka. Hittade såklart dessa på Gekåsbloggen fina och billiga, som allt annat där. Är det nu någon som åker kan ni väl plocka på er tre paket så lovar jag att ni både betalt för dom och dricks.

Kom nyss hem från träningen. Efter som senaste dagarnas dipp smärtmässigt kändes det idag väldigt bra.
Cyklade i motvind 7 km, körde mina övningar på maskinerna (heter det maskiner?) och avslutade med 4 km promenad i raketfart på löpbandet. Känner mig stolt!
Idag tyckte David att jag skulle testa att öka tyngderna (vikterna?) på bl.a benpressen för han tyckte det såg för lätt ut när jag både kunde köra den OCH prata samtidigt. Man är väl kvinna svarade jag snabbt, hade faktiskt, tro det eller ej tuggummi i munnen OCKSÅ! 40 kg pressade mina vackra rasben plättlätt 3 x 15 ggr.
Få se om smärtan tilltar efter detta pass, hoppas inte. Jag tycker fortfarande att träningen är superkul, jag känner att den gör gott och att jag blir starkare. Men jag har långt kvar.....bara att kämpa på och hoppas att jag tycker det är lika kul i framtiden.

Måste tipsa om den här kycklingen. Den är helt perfekt till omelett och sallader. Färdiglagad bara att värma och den smakar ljuvligt. Inte torr och tråkig. Jag har den i min lunchomelett tillsammans med grönsaker. Den finns i tre olika modeller, caesarsmak, BBQ och naturell om jag minns rätt.
Bra köp! Som Viktväktare är denna smaskiga omelett nästan "gratis" det är bara olivoljan som räknas 1 tsk = 1 SP, resten är s.k nollpointsmat. Suveränt och extremt mättande.


Om 132 dagar sitter vi där i ett gathörn på någon trevlig restaurang och njuter av dom italienska smakerna. Vi bestämde redan innan vi lämnade Rom förra året att vi skulle åka tillbaka. Älskade staden, maten, vinet, folket, sevärdheterna, värmen ja allt. Nu är det bokat och klart, det blir en femdagars över midsommar.
Det enda trista jag kom på i efterhand är att jag missar att dansa runt midsommarstången med mina gullisar i år igen..katastrof. Får göra det nästa år istället om jag lever och har hälsan som pensionärerna brukar säga. Tur att det finns andra som är dansanta i släkten och styr upp Små grodorna med Alessia och Stella när mormor drar i väg på semester.

Är solokvist hela helgen, bara Gustav och jag. Rudolf är på väg med jobbet till fjällen. Lite oklart fortfarande vart i fjällen dom ska, han är inte så insatt. Men jag vet, har hört från säker källa att det är Funäsdalen som är slutdestination medans han själv säger Hemavan..haha, noll koll på honom. 
En resa som SBA Drift alltid gör i februari. Rudolf gillar inte snö och kyla och försökte backa ur men Lennart sa ICKE, det är obligatoriskt. I morgon ska dom åka skoter hela dagen, vet att dom kommer få jättekul.

Snart dags för fredagsdejt med lilla mamma. Hoppas hon är gladare idag. Efter det blir det vila, ensammiddag (redan inköpt) och sist en tur till Bålsta för jobb.
I morgon har jag tagit Melodifestivalkompledigt. Har fasen inte tid att jobba när Stella och jag ska hjärtrösta på Samir & Viktor.

Hare gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar