25 februari 2018

SlöSöndagMedFuldans


Mello i går och här ser ni hur jag tippade efter att ha lyssnat 30 sekunder av låtarna. 
Gick inget vidare med min tippning den här gången heller.  Jag som annars brukar ligga ganska högt på dom två sajterna där jag är med och tävlar. Eller tävlar, man får inget pris eller så bara äran. Eller förresten, jag har fått ett fint diplom ett år då jag vann.
Det har varit svårt att gissa resultatet i år. I går trodde jag stenhårt att Mariette skulle ta med sig Elias till finalen men så blev det ju inte.  I stället får vi släppa loss och dansa fuldans med Rolandz på finalen i Friends, ja herregud! 
 

Lekte med Stella en stund i går. Rudolf hjälpte Emilie med att tapetsera väggarna i trappan och Jogge hade fullt upp med Alessia så hon inte skulle dyka nedför denna trapp då grinden var öppen hela tiden. Vi gick på en snowracerpromenad, gungade i lekparken och gick långa spåret hem. Stella letade efter björnar men som tur var såg vi ingen.
Det var 5 minus men faktiskt ganska skönt. Var ute sisådär en timme innan vi gick hem och Stella beställde varm choklad till oss som Jogge snabbt fixade.


Idag har jag ensamtid med den här vackra killen. Jag hämtade honom vid 14.00 och han ska vara här ett par timmar. Han älskar som ni vet värme och parkerade sig direkt framför brasan som Rudolf hade satt i gång. Tror han gillar att vara här alldeles själv och slippa sina småsyskon en stund. Vi har myst och promenerat i kylan. Var 17 minus när vi gick upp i morse för att kolla på Kalla och gänget,
Det blev 2 medaljer till i dag, curlingdamerna och Stina Nilsson. Fantastiskt vilket OS Sverige gjort!

Just ja, nya kattluckan är på plats. Än så länge fattar inte Gustav riktigt hur den fungerar när han ska in i uterummet. Den klickar liksom till när den läser av hans chip när han stoppar in huvudet. Men sen tar det stopp tydligen i lilla katthjärnan, hoppas han lär sig, men ut från uterummet fungerar bättre. 
Det tog för övrigt en månad med den förra att lära sig så det kommer säkert funka så småningom.
Den här kattluckan är stor! Kanske är därför han tvekar lite. Jag var lite orolig att Carlos skulle kunna passera ut genom den men nja, tror han skulle fastna på halva vägen. Bredaxlad kille ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar