4 september 2018

BaKLuCKeLoPpIsÄrGrejerDet

Godkväll i slott och kojor!
Innan vi går på dom smaskiga senaste-nytt-nyheterna kommer först dagens rapport från sjukstugan.
Rösten har återkommit om än inte fullt ut. Låter fortfarande som en kråka fast en som kommit förbi målbrottet.
Täppt i alla näsborrar, huvudvärk, matt och en jäkligt dryg hosta. Har trots detta allvarliga tillstånd varit utanför dörren och både handlat, vittrat brevlådan och hälsat på lilla mor. Man är väl kvinna!


I söndags var vi på bakluckeloppis på Wenngarn. Köpte faktiskt inte en endaste baklucka (trumvirvel för det gamla skämtet!) Däremot hade vi en massa annat bråte till försäljning...men faen vad trögt det gick. Tror det gick bäst för Anne. Jag tyckte jag hade det mesta med mig hem igen.
Fast det är fantastisk kul att stå där och vi började som alltid med att äta en stadig frukostbuffé på bageriet innan vi plockade upp grejerna.


Iris var också på loppisen med sina rara föräldrar och morfar Lennart. Efter 5 minuter tillsammans gick dom så här. Hur söta??!


Medans vi krängde grejer bjussade morfar Lennart både på glass och ponnyridning. Stella var överlycklig! Blev ingen tur i golfbilen den här gången eftersom den hade fått haveri.


Sen pizzalunch i gröngräset ❤ 


Lill-Chippen intog sin pizza i vagnen...lugnast så.


I hopp om att dra lite kapitalstarka köpare och kanske bli av med lite mer grejer testade vi att ha Alessia som dragplåster. Gick inget vidare det heller, trots sin charm.


Jag och mina plåtskyltar, älskar dom. Den här passar mer än väl i uterummet där det serveras korv typ jämt utom på tisdagar ojämna veckor för då äter vi fiskpinnar. 50:- var som hittat, nu ska vi bara hitta den ultimata hedersplatsen. 

Vi plockade ihop en timme innan stängning, kändes meningslöst att stå där när det inte kom några besökare. Dessutom mådde jag riktigt dåligt eftersom min förkylning gjorde sig mer och mer påmind. Somnade på direkten när jag kom hem och sov i 3 timmar. Då är man ganska opigg!

I morgon är det onsdag och jag ska fortsätta mitt slöande, fasen vad jag gillart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar