23 september 2018

HelgenAvklaradNuFullpatteVecka


 Helgen har varit tipptopp. Har faktiskt inte gjort så mycket utan mest försökt vilat. Har trots det haft det besvärligare än vanligt med smärtan i nacken. Trist och hopplöst, känner mig mer än less på skiten nu.


Idag när jag satt i uterummet och fixade en sak (en mycket spännande sak dessutom) på datorn hörde jag att Gustav var på väg in genom kattluckan. Men det var inte Gustav utan den andra lilla svarta katten som tror att han bor här, han som kommer in och äter när dörrarna står öppna. Han kom givetvis inte in genom kattluckan men senare hittade jag både Gustav och honom på baksidan där dom satt och pratade med varandra. Dom kanske är kompisar ändå?


Som oftast äter vi lite godare under helgen. I fredags gjorde jag en pastarätt som Paolo Roberto gjorde i Nyhetsmorgon för ett tag sedan. Jätteenkelt och fantastiskt gott! En grön ärtsås med prosciutto. Prosciutton hade vi släpat med oss hem från Rom i somras, extra gott med andra ord. Som tur var blev det en portion över och den var jag försten att paxa. 
I lördags kom Erika hit och Rudolf fixade en jättegod förrätt till oss, en råraka med löjrom, gräddfil och rödlök. Sen grillade han varsin god entrecoteskiva som han serverade med ugnsrostade grönsaker och en god sås. Vi avslutade middagen med varsin Aperol Spritz. Ja, jäklar vilken trevlig kväll vi hade ❤


Fick dom här fina bilderna av Emilie i lördags. Gullungarna på väg till farmor och farfar för övernattning och mys. Jag tycker dom ser så stora ut!


I torsdagskväll följde jag med Emilie på en liten shoppingrunda. Vi var bland annat i Hässelby och Emilie kom på att nu var vi jättenära Erikas hem. Jag messade och frågade om hon var hemma, fick svar direkt att det var hon så vi knappade in gps-en och fortsatte mot Vällingby.

Fick träffa denna lilla söta katt vid namn Saffran, hennes bror Pelle var lite blyg och kom inte fram i sin helhet.

Nu väntar en mer än fulltecknad vecka. Två nätters jobb, försöka hinna sova, frissan, mamma, träna, veckohandla, hämtning på förskolan på eftermiddagarna, rastning av frallan på dagarna, middag med  småtjejerna och lite till precis som alltid var fjärde vecka. Kommer bli kul!
På fredagsmorgon klockan 5.00 sticker vi iväg på en liten semestertripp söderut. Längtar!

Nu är det dags att sova, hoppas det går bättre i natt än tidigare nätter.
Godnatt mina vänner och alla ni andra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar