13 september 2018

DetGamlaVanliga


 Hej från Tröttmössan!
 Är väl på sin plats att redogöra senaste dagarnas aktiviteter. Vet att ni har väntat. Händer som ni vet så fasanfullt mycket spännande i mitt liv just nu......katten, barnbarnen, familjen, Carlos, mina krämpor, morsan, dyra middagar, gnäll, elände och gud och hans moster.
Tror för all del inte att jag inte har några läsare, för det har jag. Fler än någonsin faktiskt. Men om man tittar på besöksräknaren på förstasidan visar den inte direkt några glädjesiffror. Vette fasen vad som har hänt med den, funkar helt enkelt inte längre. Som tur är har jag en backup under mina inställningar i bloggen. Har faktiskt trogna läsare från bl.a Polen, Ukraina, USA, Spanien, Italien och så Sverige såklart. Kul!


I går kom Stella och Emilie på blixtvisit för att hämta Igelkottskakorna jag hade bakat till Stellas kalas hon ska ha på lördag.  Stella var för dagen klädd som en sockersöt smällkaramell i allahanda vackra färger och rosa sandaler på fossingarna.
Jag hade shoppat en funktionsduglig jacka till henne också. Viktigt med bra och fungerande kläder på förskolan. Tror hon blev glad!

Vi plockade en påse plommon som hon tog med sig hem för att kanske eventuellt bjuda syrran på. Så söt när jag klättrade upp på stegen för att nå en bit upp i trädet.  Hon håller i mig på vaden med ena handen, äter ett plommon med den andra handen samtidigt som hon gapar: Jag håller i dig lite här i benet så du inte ramlar mormor! Tack älskade vän ❤❤❤





I tisdags var det återigen dags för mysträff med dom bästa, nämligen originalgänget från jobbet. Är kul och framförallt viktigt för hälsan att träffas några gånger per år och scanna av hur alla har det. 
Det blev ett par timmar med god mat och massor med skratt. 

Jaåå, det var väl allt so far! Ajöken gott folk!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar