6 september 2018

KattHundVinKalas



I går var det en riktig skitdag. Jag snorade, hostade och hade feber under natten igen. Var helt sänkt!
Låg nerbäddad i soffan nästan hela dagen och kände mig ynkligare än vanligt.  Blev väl något bättre framåt eftermiddagen.

Lyckopiller ❤

Idag känns det ytterligare lite bättre och jag är på benen i alla fall. Är en stor dag idag, Stella fyller 4 år och det ska firas med buller och bång.
Tänk att jag har varit mormor i 4 år, obegripligt men så fantastiskt roligt. Skulle inte byta bort det mot allt smör i Småland.

I morse hämtade jag Carlos redan klockan 7.30. Det skulle komma några hantverkare till dom under dagen och såna knickedickar litar man ju inte på. Tänk om Carlos smet ut? Kändes bättre att han var hos mig och Gustav.
Vi har det mysigt som vanligt när han är här, Gustav håller sig på sin kant och taxen på sin.


Den här kissen tror visst att han bor här. Han kommer in och äter av Gustavs mat, spatserar runt i vardagsrummet för att sen gå ut igen.


Gustav ville inte leka igår, han fräste åt honom och jag stängde igen glasdörren för att minimera risken för kattfight. Brukar bli så dyrt då. Men den lilla katten gav sig inte och till slut gjorde jag något som jag egentligen inte ville göra, nämligen sprutade vatten på kraken. Kattens matte har sagt att jag ska göra det och då gjorde jag så. Hon skäms över hans beteende men katter är inte lätta att lära eller dressera. Han tycker nog helt enkelt att Gustavs mat är godare än hans och att vårat uterum är finare än deras.


Lite skeptisk ❤
 

Skamvrån eller?
 

 Hade en servicekille här för en stund sedan som skulle kolla på vinkylen eftersom vi inte är helt nöjda med den. Allt vin behövdes således plockas ur kylen och jag passade på att inventera. Jag  räknade, antecknade, klämde, pratade lite med dom och bokförde.
Ser inget vidare ut, har bara 25 flaskor rödvin kvar! En jäkla tur att nästa leverans från vingården Cascina Vano i Piemonte skall hämtas i Kivik om tre veckor. Då är man på banan igen...hahahaha!

Nu kom äntligen solen tillbaka! Carlos har parkerat sig mitt i solen, tror jag ska göra likadant. Snart kommer Erika hit för lite middag innan vi åker på 4-årskalas. Kommer bli en bra kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar