3 september 2018

BortappadRöstOchGladaBarnbarn

Helgen har varit toppen trots att jag i går plötsligt drabbades av någon bacill som satte sig på stämbanden.
Mitt tal övergick från att kunna bladdra på som vanligt i 180 till att låta som en kråka i målbrottet och sen till på kvällskvisten inte få fram ett ljud. Tror det fanns en del som uppskattade min tystnad.
I natt hade jag feber, frossa och jätteont i halsen och har tillbringat dagen så här långt sängliggandes.
Ställde in mammabesöket, vet inte om hon riktigt förstod vad jag försökte säga i telefonen när jag ringde henne på förmiddagen. Så ser ni någon röst på villovägar kan ni hojta till, kan vara min!

I fredags var jag i väg till Bålsta för att köpa presenter till Stella. Hittade allt som jag hade tänkt mig. Skulle kunna köpa hela världen till detta underbara barn men det har jag dessvärre inte råd med och föräldrarna skulle nog inte uppskatta det nämnvärt heller. Känns skönt att ha paketen fixåfärdiga med nästan en veckas marginal. Förra året fick Stella en studsmatta i 3-årspresent av oss i år blir det presenter i lite mindre skala.


I den lokala skvallerblaskan denna vecka hittar vi denna sötnos. Är väl sånt som mor eller farföräldrar ska syssla med, skicka in grattisannonser i parti och minut tills barnbarnet ifråga fyller typ 27? Blev dock lite besviken på bildkvalitén den här gången.


I lördags var paparazzi på plats. Det vankades en enkel eftermiddagskräftsittning för att fira Erika som fyllt år. Kräfthistorier brukar vara populära att fotografera, finns mycket att ta bilder på då. Kunde det bli någon praktvurpa som skvallerblaskorna kunde gotta sig åt? Nu var det en väldigt lugn tillställning kan jag tillägga.


Dessa tre godbitar satt i alla fall säkert i hammocken och lät sig fotograferas av den lilla fotografen


Stella gillar inte kräftor och hade i stället lagt in en beställning hos kocken på falukorv och makaroner. Morfar skojade lite och stansade ut stjärnor till våra två små stjärnor. Det gillades!


Paparazzin tar igen sig lite innan det är varsågod.


Efter middagen gick Stella och jag på en promenad till lekparken. Kossan och Pingu ville hänga med dom också.



Gunga är superkul enligt Stella, himla duktig på att göra fart själv. Oroliga mormor tyckte hon gungade alldeles för högt men siktet var inställt att gunga ända upp till molnen sa det glada barnet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar