15 mars 2019

90TaletRingdeOchVilleHaTillbakaSinaLangos


Idag var det tidig uppstigning. Gjorde ingenting alls. Igår var Stella krasslig och behövde vila upp sig från förskolan, och då rycker mormor ut och hjälper till. Jag var i och för sig lite halvkrasslig jag med så det passade ju ypperligt att vara krassliga tillsammans.
Som tur var så var både jag och Stella bättre i dag, jag snorar bara lite medans Stella var feberfri och endast hade lite hosta.
Vi roade oss bra hela dagen. Jag kom med förslaget att vi skulle städa Stellas rum, såg ut som det varit en smärre explosion där inne. Men det hade hon ingen vidare lust till, vi lekte, ritade, tillverkade låtsaspengar och spelade spel istället.
Tänk att man redan vid 4,5 års ålder har svart bälte i att fuska! Nähädu, lilla gumman det går inte med mormor!
Nu hade Stella turen att vinna båda omgångarna av Bamsespelet utan fusk faktiskt.


Vi tittade på tv och åt kakor också. Paw Patrol är tydligen favoriten nu. 
Strax efter 14.00 kom familjen hem och jag lämnade med varm hand över sjuklingen till dom ordinarie vårdnadshavarna och åkte hem till Gustav.


Jag är livrädd att fritera! Tror att hela huset ska brinna ner, är väl kanske därför vi sällan gör det.
Den här gången gick det bra. Jag stod 30 cm från kocken med kastrullocket i handen och såg till att han hade full koll på kastrullen med den heta oljan i.


Det blev langos till middag. Dom ser kanske inte direkt ut som dom på Vattenfestivalen på 90-talet eller som dom på Gröna Lund. Men jäklars så gott det var. Lite tjocka kanske men dom pös upp som ballonger nästan allihop.
Rudolf blev sugen när han förra helgen såg på Nyhetsmorgon och kocken Jonas Svensson gjorde dessa. 
Det bästa med allt? Det blev 10 stycken så i morgon blir det mera langos åt folket.


Nu ska jag sova, ska bara vänta in katten som är ute och nattsuddar i vanlig ordning.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar