9 mars 2019

MelloGenrepNja?!

 Då har jag varit på mitt första genrep på mello. Men inte det sista, så länge Stella är liten och inte orkar med tempot och klockslagen så kommer hon få gå på genrepet, OM hon vill naturligtvis.


Vi började med att äta en god middag på Egon i Mall af Scandinavia. Stella läste menyn grundligt och valde bestämt pannkakor. Bilden blev suddig trots att den starkaste dryck som intogs endast var vatten.


Självklart inhandlades det en guldhatt med blinkande lampor. Stella ville ha en rosa som hon såg många hade, men detta året fanns hattarna endast i guld och orange.

 

Vi hade hyfsade platser på höger långsida och såg bra på skärmen. 


Trött men duktig tjej som nyss sett sitt första mello
 
 

 Ännu tröttare men nöjd med kvällens gratisskörd av gottigheter.

Men det här med genrep? Det var en så otrolig stor skillnad än på riktiga finalen. Tyckte stämningen var extrem loj, inte alls samma  jubel och drag. Beror såklart på den låga åldern på publiken. Liknade mest en jättefest på en jätteförskola med dansande paljettklädda barn som sprang och hoppade omkring typ överallt till låtarna. Kul? Javisst, men jag föredrar den riktiga finalen, alla dagar i veckan.
Där är det ett himla liv, fest, handklappning, tjo och tjim HELA tiden. I alla fall på parketten där vi alltid sitter.

Bäst var såklart John Lundvik. Vinner inte han så fattar jag ingenting. Kul med Benjamin Ingrosso, Felix Sandman, Charlotte Perrelli och Dana Internationals framträdande. Sjukt bra!
Hoppas inte Sarah Down Finer gör samma vurpa från husbilen idag som hon gjorde igår. Hon ramlade nämligen pladask, stackarn.

Nu är det bråttom, ska åka till stan med 11.55-tåget. Kommer bli en härlig dag och kväll, som alltid.

Ha det gott ❤

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar