23 mars 2019

VartÄrJagPåVäg?



Lördag! Trött! Jobbat! Upprörd! Så har jag det idag. Upprörd därför att jag nyss tittat på SVT plays uppmärksammade tragiska dokumentär om Josefin Nilsson. Denna sprudlande tjej i Ainbusk Singers som igår skulle fyllt 50 år.  Mår illa av att en utav Sveriges största manliga skådespelare (tillika kvinnomisshandlare) fortsätter sin karriär med stående ovationer och applåder kväll efter kväll på Dramaten och andra stora scener.
Hade faktiskt inte en aning om att det var just han som efter åratal med psykisk och fysisk misshandel till slut tog hennes liv 2016, hon orkade inte mer. Så fruktansvärt ledsamt. Se den!

Tänkte jag skulle passa på så här mellan för och varmrätten här hemma redovisa svaren i min lilla frågesport i föregående inlägg. Jädrar vad svar det drullat in i inboxen, tack alla.

Jag ska alltså till Barbados, Gamla stan, Rival x 2, Toscana, Österlen, Vimmerby Stadshotell, Ullared och Scandic Continental. Kanske kan det bli något mer ställe som får påhälsning av mig, who knows?

Fast Barbados? Inte bokstavligt kan jag lova om nu någon blev avis. Jag ska se Magnus Carlssons senaste show som heter så fyndigt "Från Barbados till Gamla stan" på Rival.

Och där kom varmrätten in av kvällens kock, ser mycket trevligt ut.

Hej!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar